1983 bursa doğumlu mimar sinan üniversitesi tiyatro bölümü mezunu oyuncu.
devamını gör...
kendisini ulan istanbul (dizi)sinde karlos karakteriyle tanıdım. beğendiğim bir oyuncudur.
devamını gör...
şebnem bozoklu ile söylediği yanarım şarkısını ve mustafa kırantepe ile söylediği nemrudun kızı türküsünün yorumunu çok sevdiğim sanatçı
devamını gör...
tiyatro oyuncusu ve yazardır. girdiği tüm rollerin hakkını vermiştir.
devamını gör...
ilk kez yok artık filminde izlemiş olduğum şahsiyet. yetenekli bir oyuncu, en azından ben seviyorum.
devamını gör...
çok yetenekli, çok samimi, kendine özgü karizmatik, konservatuar da müzik mezunu olsa da oyunculuk ve kalecilik de kendini geliştirip bir de ikisini birleştirip kaleci olduğu bir tiyatro oyunu yazan aynı zamanda senarist... bülent şakrak'ın yeğeni bir de. daha belki birçok şey yazılır da ilk ve en çok aklıma gelenler bunlar oldu...
devamını gör...
bu adam bana bi tiksinç geliyor, başarılı olsa da beğenmeyecekmişim gibi.
devamını gör...
vartolu rolüyle gönlümüze taht kurmuş olan oyuncu. çok başarılıydı bence o karakter.

başka herhangi bir rolde izlemedim kendisini. 2-3 tane dışında aşırı şekilde dizi ya da film izlemiyorum çünkü. fakat muhtemelen diğer rollerin altından da başarıyla kalkmıştır.
devamını gör...
(bkz: vartolu)
devamını gör...
izlemesi keyifli bir oyuncu. kendisini hatırladığım ilk rolü sakarya fırat dizisinde ki er mahmut. orada da eğlenceli bir tipti. sonra merhamet dizisinde mehmet rolüyle hem keyifli hem de hüzünlendiren bir karakteri oynadı. sonrasında, bence kendisinin en çok tanınmasını sağlayan dizisi ulan istanbul'daki karlos rolünde oynadı. bu üçü dışında önceden oynamış sanırım dizilerde ama bu denli tanıdığını sanmıyorum. ya da ben izlemedim diye sanmıyorum.
çukur izleyicisi değildim fakat tabii ki tv'de ya da intte bir şekilde denk gelerek vartolu karakterini de gördüm. gayet rolüne yakışmış görünüyordu.
kısaca izlemeyi sevdiğim bir oyuncu. kasmadan rollerinin hakkını veriyor.
devamını gör...
içinde gerçekten bir parça ulan istanbul karlos olduğunu düşündüğüm oyuncu, senarist, kaleci.

ya da ben ona karlos'u gerçekten yakıştırdım, bilemiyorum.
devamını gör...
her rolünü başarıyla ortaya koyan bir oyuncudur bence kendisi. bugünlerde de yönetmen koltuğunda bir projeye başlamış. yakın zamanda yönetmenliğini de görmüş olacağız, başarılar kendisine.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"erkan kolçak köstendil" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim