günümüzde bir meslek haline gelmiş olan bu işi yaparken daha çok kişiye ulaşmanın yolları neler olabilir? başlık altında bu konuyu ele alalım isterim. bana göre dijital içerik üretirken izleyicilerin kendilerinden bir şeyler bulabilecekleri konu seçimleri yapmak ve konuyu samimi bir şekilde özgün bir üslüp ile sunmak önem taşıyor.
devamını gör...
deneyimlerimi aktardığım başlıktır. benim yaptığım hataları yapmayın isterim. öncelikle dijital içerik üretimi çokça zaman gerektirir. boş zamanlarımda yaparım diyorsanız hiç bulaşmayın. net bir kategori belirlemeden içerik üretmeniz boşa kürek çekmenize sebep olacaktır. eğer kategori belirlediyseniz bu seferde işin maliyet ve teknik araç-gereç kısmını düşünün. örneğin dışarı da çekim yapmak ve yapılan çekimleri profesyonel şekilde düzenlemek hem maliyet hem de teknik-araç gereç demektir.

yukarıda saydığım öneriler tamamsa kanal veya profilinizi açın. ancak bir iki içerikten sonra düşük bütçe ile google, youtube, facebook, instagram ve tiktok reklamları vermenizi öneririm. malum, gün geçtikçe daha fazla sayıda kişi dijital içerik üretmeye karar veriyor. çabuk ve etkili sonuç alabilmeniz için reklam şart. neyse fazla uzun oldu. fikir alışverişi yapmak isteyen konu ile ilgili mesaj atabilir. başarılar..
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"dijital içerik üretimi" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim