bir müteahhitten 30 bin lira rüşvet alırken yakalanan samsun büyükşehir belediyesi mali hizmetler daire başkanı bahattin k.

lan belediyeyi de üstüne geçirseydin de kurtulsaydın be adamcık. şu belediyelerdeki yenen paraları ortaya çıkarabilsek o bile ülkeyi ihya etmeye yeter valla.

--- alıntı ---

mesleki kariyerine 20 yıl önce evci belde belediyesinde zabıta olarak başlayan bahattin k.'nın (40), makam odasındaki kasadan servet çıktı. kasadaki çay paketinin içinden 135 bin euro, 36 bin tl, bir tanesi 1 kg'lık külçe olmak üzere yaklaşık 5 kg altın, 13 adet çeyrek altın ebadında basılan özel altın, 75 tam altın, 50 yarım altın, 1059 çeyrek altın, kendisi dahil 8 farklı kişi adına çeşitli bankalara ait 23 adet hesap cüzdanı ve 40 yakın gayri menkul tapusuna el konuldu. banka hesapları savcılık tarafından bloke edilirken hesaplarda bulunan paranın miktarı henüz tespit edilemedi.

--- alıntı ---

kaynak: www.memurlar.net/haber/9497...
devamını gör...
bir dönem ayakkabı kutularından çıktığı söylenen servetin çay paketine kadar düştüğünü gösteren durumun müsebbibi daire başkanı.

sırada ne var? kibrit kutusu mu?
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"çay paketinden servet çıkan belediye mali hizmetler daire başkanı" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim