yamulmuyorsam aynı yazara 5 favoriden fazla verilmeye çalışıldığında alınan uyarı. bize de mi lolo sözlük?
devamını gör...
çok da yavşama mesajı içerir. inceden inceden işle diyor sözlük. ne o öyle hayvan gibi şiyapıyorsun diyor yani. canım sözlük, o olmasa resmen hayvanlaşıcam.
devamını gör...
hadi beğeni için uyarı neyse de favori için kesinlikle olmamalıdır, çünkü bir tanımı favorilere eklemek, daha sonra dönüp okumak amacı içerir, kenarda köşede dursun istersin.

bu şekilde çok rahatsız olduğum uyarıdır, sözlük keyfimin içine edendir de aynı zamanda.
devamını gör...
varlık amacını sorguladığım uyarı ve kısıt uygulaması. ayrıca yakın zamanda söylemini astronomik düzeyde fuzuli buluyorum, biraz spesifik olun rica ederim. yazı dilini, üslubunu, kelimelerini çokça beğendiğim ve hali hazırda takip ettiğim yazarı bir daha bir daha beğenmek için en az kaç mississippi beklemeliyim?
devamını gör...
aynı durum beğenidede var çok saçma sanane kardeşim hepsini beğencem.
(bkz: sorun bende değil sende)
devamını gör...
yürü ama koşma denilmektedir. insanların çoğunun koştuğu yerde kaos vardır. kaos ortamına bulaşmayalım denilmektedir.
devamını gör...
kaç favoriden sonra bu uyarının alındığını merak ettiğim durum. mesela 23 mü, 48 mi, 74 mü? kaç yani sayı kaç? eğer 100 ün altında ise saçma üstündeyse daha da saçma uygulama.
devamını gör...
3 favoriden sonra karşınıza çıkan, ardından bir 15 dakika geçtikten sonra iki entry daha favlamanıza müsade ederek sonrasında belki günlerce açılmamak üzere bloke olan butonun verdiği bir garip uyarı.

beğeni sınırını bile bir yere kadar anlayabilirim ancak favori karma puanına herhangi bir etki yapmıyorsa*, bu durum oldukça mantıksız bana göre.
devamını gör...
ölüm gibi bişey ama kimse ölmüyor.
devamını gör...
birbirinizi feedleyip karmanın anasını ağlatmayın diye alınmış önlemdir.

@iko çalışıyor.
devamını gör...
sürekli karşıma çıkan kısıtlama.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel sözlükteki okuma alışkanlığım bir şekilde denk geldiğim yazarın ilk yazısından başlayarak sırayla son yazısına kadar okunması şeklinde. bu şekilde hiç konuşmamış olduğum yazarlar hakkında bazen çok şey öğreniyorum. yazılarını okuduğum yazarı sanki yıllardır tanıyormuş hissiyatı oluşturuyor bende ve bu şekilde okumak hoşuma gidiyor. hatta bu şekilde okumayı sevdiğim için merak ettiğim fakat çok fazla tanımı olan yazarların tanımlarını okumayı sürekli ertelemek zorunda kalıyorum.
bazen bir kaç yazı okuyabilecek vaktim oluyor bazen ise saatlerce okuma yapıyorum. saatlerce okuma yaptığım zaman ise sürekli bu yasak ile karşılaşıyorum. şahsen karmaya veya beğenilere pek fazla önem vermiyorum ama belki saatlerce emek verilmiş ve #1224803 no'lu tanımda da belirtildiği gibi çeşitli sebepler ile favoriye kaydetmek istediğim tanımları okuyup geçmeye gönlüm el vermiyor. her ne kadar daha sonra kaldığım yerden devam etsemde bu kısıtlama ile karşılaştığımda sözlükte vakit geçirmeyi okuma hevesim kırıldığı için kısıtlama kalkana kadar bırakıyorum.

bu sitede bulunan çoğu kişinin amacının bir şeyler yazmak olduğu kadar bir şeyler okumakta olduğunu düşünüyorum. yönetimin yazar yapmaya ehil gördüğü insanları bu şekilde kısıtlanması bence doğru değil. yönetim eğer kötüye kullanım görüyorsa bu kişileri bireysel olarak cezalandırmalı. kısacası doğru bulmadığım kısıtlama.
devamını gör...
kaldırılması gereken özellik. yeni bir yazar keşfediyorum enteylerini okuya okuya favlıyorum birden o da ne favoriniz kaydedilmedi uyarısı tüm keyfim kaçıyor anında, ağız tadıyla hunharca favlamak istiyoruz ey yoldaş duy bizi.
devamını gör...
can sıkan sözlük uyarısıdır. ya kardeşim ben belki adamın ya da kadının tüm entrylerini oylamak istiyorum? belki her entrysi hoşuma gidiyor neden kısıtlıyorsunuz? bırakın da bildirim kutusunu titretelim bu doğal hakkımızdır bizim. belki öpüşürüz de? şaka şaka. *
devamını gör...
iorek byrnison'u favorilerken çok fazla karşılaştığım uyarı. bugün 1 entrysini bile favorileyemedim kendisinin. neden olduğunu anlayamıyorum. favori sözlük yazarımı favorileyemeyeceksem neden var bu buton?
devamını gör...
zamanında puan kasmak amacıyla okumadan seri artı oy atan yazarlar nedeniyle getirilen sınırlandırmayı bildiren cümle.

şu anda yasak kaldırılsa aynı şeyleri yine yapacak olan kişiler var.

evet, benim de canımı sıkıyor bazen. özellikle sözlüğe ara vermeden önce takip ettiğim herkesi tek tek okuduğum günlerde epey sinir bozucu olmuştu çünkü gerçekten güzel tanımları olan yazarları yeterince oylayamıyordum. fakat sözlüğün geneli için düşününce kalsın, iyi böyle...
devamını gör...
kankacı tiplerin büyük sorunu. allah böyle yazarlardan hepimizi korusun ve tez vakitte def olmalarını sağlasın.
devamını gör...
yani can sıkabilir ama kalması daha iyi. mesela çimler de yürümek güzeldir ama basmak yasaktır.
devamını gör...
sayın yönetim. neden seri like/fav atamıyoruz?
bunu herhangi bir başlıkta seri şekilde yapabiliyorken neden takip ettiğimiz yazar için kısıtlanıyor?
bırakın kimi ne kadar ve ne şekil de favlıyacağımı ben karar vereyim. lütfen

takip ettiğimiz yazarın tanımlarını 3 seri beğeni den sonra uzunca beklemek gerekiyor.
sebep?
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
bir sözlük uyarısı.

daha önceden serbestti ve istediğiniz kadar beğeni/favori atabiliyordunuz. ancak bu durum karma kasmak amacıyla bir anlamda kötüye kullanıldığından bu şekilde bir tedbir alındı.
devamını gör...
sabahlara kadar yazdıklarını beğenip favlara atmak istediğim yazarlar var oysa ki bana engel oluyorlar sözlük.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"bu yazarı yakın zamanda çok fazla favorilediğiniz için favoriniz kaydedilmedi" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim