takvim yaprakları 6 ocak 2012’yi gösteriyordu. bdp istanbul milletvekili sırrı süreyya önder, tbmm genel kurulunda kürsüde konuşmasını yaptığı sırada akp adıyaman milletvekili mehmet metiner ile bireysel bir tartışmaya girer. tartışmanın bir bölümünde sırrı süreyya önder’in ağzından türkiye siyaset tarihine geçen o sözler dökülür: "öne oturmayı yasak etmişlerdi orada da rahat durmadın. kombine biletini iptal mi ettiler? haddini bil, haddini bil, terbiyesiz diyemezsin sen, terbiyeyi senden mi öğr... bırakın gelsin, bırakın gelsin, gel hele gel, gel hele"

devamını gör...
bir sırrı süreyya önder klasiği. saygılar abi.
devamını gör...
her gördüğümde gülerim. türkiye siyasetini güzel özetliyor.
devamını gör...
sözlükte devrim yapmaya kalkışan yazarlara karşı yüce majeste' nin verdiği cevaptır.
#469054
devamını gör...
bir (bkz: benjamin senpai) söylemidir. gönüllere güven vermiş su serpmiştir. *
devamını gör...
bu bennn işte, öyle şeyler yazarım ki kendimi biliyorum. ama hala çaylak statüsünde her yere müdahale edemiyorum. (gülücük gülücük)
devamını gör...
coronaya inanmayan insana söylemek istediğim söz.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"bırakın gelsin gel hele gel gel" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim