doğal seçilimdeki yeri kaya gibi sağlam olan insanlardır. bir nevi hayatta kalmanın kitabını yazmışlardır.
devamını gör...
çok merak ediyorum bir liraya tavuğun neresi yenir ki ? gagası mı??
devamını gör...
ey gidi ordulu hayrettin usta... senin gibi yapan yok döneri. o dükkanı satmayacaktın ustaaaa.
devamını gör...
kim ne derse desin hayatın güzel olduğu zamanlardı.
devamını gör...
açık konuşayım o nesile dahil değilimdir. annem çok korurdu, çok severdi beni. hep öğütlerdi o tür ucuz şeyleri yeme diye. ama 5 liraya yedim, kadıköyde. gayet de güzeldi. fakat lavaşı tabii fiyatı ucuz olduğu için çok güzel değildi. nedense çamaşır suyu gibi kokuyordu.
devamını gör...
bir gün tavuk döner bir gün tavuk kıyma alırdık. galiba en sonki nesil de bizdik, sevgiler yaşar usta. umarım isleri büyütüp restorant açmışsındır.*
devamını gör...
tavuk benim "gıdaak !" demiş olma olasılığı vardır.olay ucuzluk değil romalılar ! olay ne eti olduğu billinmeyen etlerdi.
devamını gör...
zurna dürümdür o.. özellikle yanındaki ayranıyla beraber acayip bi ikilidir. ayran öyle bi ayran ki... bi bardak suyla yoğurdu yan yana bekletmişler ya da suya bakıp yoğurt demişler gibi bişey. döner desen, tavuk olmadığına dair kurana el basabilirsin gönül rahatlığıyla. ekmeğin arasına simit atsan, martı havada tutacakmış gibi bi durum da var. resmen döner ekmeği yerken doğayla iç içesin. tabi ki efsane nesil..
devamını gör...
üniversitede iken 1,25 teleye tavuk tantuni dürüm yerdim, ve şimdikilere göre on kat daha lezzetliydi inan sözlük! 2 tavuk tantuni dürüm artı ayran 3 tele. 8 saat yemek derdin yok akabinde miss.
devamını gör...
hep söylerim, keşke 90'larda genç olsaymışım.
devamını gör...
300bin tl'ye lahmacun yediğimi hatırlıyorum, yani şimdinin 30 kuruşuna. eminönü altgeçitte vardı. hatta sonra uğur dündar o lahmacunu satanların at keserken yakalamıştı.
devamını gör...
pendik eski alt geçit yanındaki tavuk dönerci abi seni unutmadım. 1.5 liraya tavuk döner ayran. tam bir öğrenci dostuydun.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"bir liraya tavuk döner yemiş efsanevi nesil" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim