kürt faşisti. ota boka emekçi duyar kasan cihangir sarhoşu.
devamını gör...
hatay milletvekilli.
ayrıca bu ülkede g*t* g*t diyecek kadar cesur yürekli, omurgalı bir insandır. gelene ağam, gidene paşam demediği için çomar kardeşlerimizin asaplarını bayağı bozmuş kişiliktir.
devamını gör...
saffet olarak kalsa iyiydi.
devamını gör...
tam adı barış atay mengüllüoğludur. tip(türkiye işçi partisi) hatay milletvekilidir. severim hak hukuk bilen az sayıdaki siyasilerdendir.
devamını gör...
arka sıradakiler dizisinde saffet karakterini canlandıran kişi. şu anda aktif siyasete atılmış durumda. şu sözü mecliste söylemiştir: başımız dimdik yürüyoruz, çünkü boğazımıza kadar b.ka battık. siyasi görüşü ve fikirlerine ilişkin ise yorum yapmayacağım. bir kesim severken bir kesim sevmeyebilir.
devamını gör...
twitter sayesinde vekil maaşını deste yapan siyasetçi. twitter olmasa arka sıradakiler'in arka sıralarında kalan saffet olacaktı. muhalif oluyorsun tweet atıyorsun bir de elini yumruk yapıp senkronize şekilde slogan atılabilecek bilumum meydanlarda yerini alıyorsun sonra sana diyorlar ki gel vekil ol. *
devamını gör...
cihangir solcusu tanımının ete kemiğe bürünmüş hali.
tanım: politik doğrucu, primci, boş duyarcı, popülist kişi.
devamını gör...


armağan çağlayan’ın gör beni programına da konuk olmuş türkiye işçi partisi hatay milletvekilidir.
devamını gör...
pkk sempatizanı milletvekili .

birkaç ay önce hatayda geniş çaplı yangın çıkmıştı , kendisi de hataylı olduğu için twitterdan esip gürlemişti yok bu nasıl iş , kim yakıyor , hangi vicdansız , kim bu hainler vb. vb.
ormanları pkk nın yaktığı anlaşılınca süt dökmüş kediye döndü tek kelime edemedi zavallı :)
barışcığım mecliste esip gürlüyorsun konu pkk ya gelince ağzını bıçak açmıyor , bu kadar mı korkuttular seni.
devamını gör...
hem fikirlerini, hem cesur meclis konuşmalarını çok beğendiğim, beni mecliste temsil edebilen nadir milletvekillerinden kendisi.

peki arka sıradakiler-saffet karakterini oynamış olması? ne olur çık aklımdan arka sıradakiler saffet.
devamını gör...
hdp üzerinden siyasete giren şimdilerde işçi partisinde milletvekili olan mecliste bulunan çoğu milletvekiline inat açık sözlü ve cesur siyasetçi
devamını gör...
sonuçta siyasetçidir. samimi bulmuyorum.
devamını gör...
meclisde b*k demeye cesaret edbilmiş tip li milletvekili. diğer vekillerden biraz farklı dovmeleri doksanlar komünist bıyığıyla bakınca bir ürpermiyor değil insan ( tabi mecliste falan takım elbise giyince biraz göze ilginç geliyor )
devamını gör...
halktan gelen halkın sesi olup öğrencisiyle işçisiyle aynı yolda yürüyüp dayak bile yiyen nadir insanlardandır kendisi ve ne söylese haklı
devamını gör...
isci emekçi mücadelesini sloganlara indirgeyen türkiye solunun en popüler boşu.
bütün mücadeleyi,sol ahlaki bu soytarılar oyuncak ettiler.

türkiye solu sorunları çözmek istemiyor "sorun var"diye bağırmak istiyor sadece.
devamını gör...
ülkede görüşünü rahatlıkla savunan birkaç solcudan biridir. üstelik bir filmde denk geldim arapça telaffuzu oldukça iyi. sanırım hataylı olmaktan dolayı... mevcut konjonktürde kendini en iyi şekilde geliştirmiş oyuncu, politikacı demeyeceğim, siyasetçi, milletvekili ve aktivist.
devamını gör...
kendisini çok mu çok sevdiğim tiyatrocu, türkiye işçi partisi hatay milletvekilidir. şimdi de şarkı söylemeye başladı instagram’dan kendisini takip ederim, sesi de çok güzel. her şeyden önce çok iyi bir baba, oğluyla kaliteli vakit geçirir adeta ömrünü ona adamış gibi. çok da iyi bir solcudur, göte göt demeyi aşırı bilir, hiçbir şeyi söylemekten çekinmez ondan bazı güruh tarafından sevilmez. kendisine arka sıradakiler dizisinden bu yana hayranım zira saffet karakteriyle beni kalbimde vurmuştu.

mesela şu tweeti ile kendisine olan hayranlığım iki katına çıkmıştır. eski bir tweet ama çok şahane be, insana umut oluyor adeta; twitter.com/barisatay/statu...

her ne olursa olsun sana olan desteğimi hiçbir zamana eksik etmeyeceğim güzel insan…
devamını gör...
müthiş bir insan.
devamını gör...
emekçinin yanında olan, nerde emeğinin karşılığını arayan, haksızlığa uğruyan bir emekçi güruhu varsa yanında olmaya çalışan türkiye işçi partisi milletvekili.
devamını gör...
düşüncesini bıyığıyla taşıyanlardan*. ayrıca genelde gömlek dahil siyah takım giyiyor, bir protesto için galiba*. savunduğu sistem yürümeyecek köhne bir ekonomik sistem ama en azından badem bıyıklı değil*. yalnız kürsüyü sağlam yumrukluyor takdir ettim. genel olarak tip vekillerinin hitabeti iyi ama gelecek dönemde hiçbirisi parlamentoda olamayacak****.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"barış atay" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim