para mı aşk mı sorusunun farklı bir boyutu. düşündüren sorun. zenginle hayat kurtulur ama her sabah kalktığında yüzüne bakıp gerçekten şükreder misin? gözün arkada kalmaz mı sorularını beraberinde getirir.
devamını gör...
ben parayı ne kadar çok sevsem de aşk kadınıyım... ama o beni sevmiyorsa saniyemi harcamam. aşk bu biri gider diğeri gelir birine tapamam.
devamını gör...
neyleyim kalbimi deli gibi çarptırmayan zengin sevgiliyi. ne olmuş sevgili orta halliyse? bana bir bakışıyla çiçekler açtıran orta halli sevgiliyi zengine de yakışıklıya da tercih ederim.
devamını gör...
sevgiliyseniz ve o zenginin de bundan haberi varsa kadınlar camiasında ilişki asla sonlandırılmaz.
ha zengin erkek artık boynuz olayını abartıp işi saklamadan yapmaya devam ediyorsa bir yerden sonra tekmeyi basarsınız ama bunu da sadece 20li yaşların başındaki kızlar yapar. 30 ve sonrasındakiler gayette görmezden gelir ve evlenmek için pembe organlarını yırtarlar.
nereden mi biliyorum ah sözlük ahh bir of çeksem dağları deviririm de neyse.
devamını gör...
tabii ki sevilen sevgili. hayatınızı kurtarmak istiyorsanız başkasının parasına tamah etmek yerine çalışıp çabalayıp kendi emeğinizle para kazanarak, kendi ayaklarınızın üstünde durarak kurtarabilirsiniz. hayatta en önce kimseye muhtaç olmamayı öğrenin, annenize babanıza bile.
devamını gör...
benim tercihim, eğitimi, yetenekleri, imkanlarını (sosyalliği, iş deneyimleri, gözlemleri vb) iyi değerlendirmiş ve elindeki kaynaklarla hayatını idame ettirecek geliri kendisi yaratmış, karakteri ve yaşam standartı benimle denk birisi olmasıdır, şahsen ailesinin varlığıyla aldığı araba, ev beni pek tahrik etmez, ufak bir ürünle biraz para kazanmış, onunla pazarda tezgah almıştır, yada web sitesi yapmıştır, ama kendisi yaratmıştır, kazandıkça yapacağı işler, projeleri vardır, sanırım ben girişimci ruhlardan etkileniyorum, az parada kazansa, kar marjı yüksek işleri akıl edenlere bayılıyorum, ama sevgili olarak nasıl bir çift oluşur onu bilmiyorum.
devamını gör...
eğer karşınızdaki kişiyi gerçekten seviyorsanız maddiyatın hiçbir önemi kalmaz.
devamını gör...
adı üstünde 'sevgili'den bahsediliyor. sevmek bu tabirin kökünde var. sevilmeyen sevgili nasıl olsun ki? kaldı ki düşünüyorum şimdi de, sevmedikten sonra elinde lamborghini anahtarıyla gelse ne fark eder?

ek: isteyene istediği seçimi hemen sarıp teslim ediyorlarmış diyorlar. *
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"zengin sevilmeyen sevgili vs orta halli sevilen sevgili" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim