an itibariyle gelendir. kimsenin olmadığı gece, ıssız bir sokakta çırılçıplak koşmanın verdiği o özgürlük, heyecan.. hani düşüncesi bile insanı rahatlatıyor. atalarımızdan mıdır bilinmez ama ne zaman sıkıntıya düşsem veya büyük neşe duysam hep bu düşünce belirir aklımda. tabi yapacağımdan değil istanbul’da kaseyi çizdirmeye niyetli değilim.
devamını gör...
arkadaş ortamında bu fikri tartıştığımız, uzun sohbetler ve yaratacağı duygu durumu hakkında konuştuğumuz bir gecenin ilerleyen saatlerinde kızları soyundurmak için denemeyi teklif ettik. kızlar soyunmaya başladığında erkekler de soyunmaya başladı ve bir anda eşleşmeler gerçekleşip çifter çifter odalara geçildi. işin kötü tarafı 3 kız 4 erkektik ve tahmin edersiniz ki en çirkin olarak ben salonda çırılçıplak uyudum.

o günden sonra ne zaman sokakta çıplak dolaşmayla ilgili bir şey duysam ya da okusam o gece gelir aklıma ve yalnız hissederim kendimi. sanırım benim için yalnızlıktır sokakta çıplak dolaşmak.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"zaman zaman gelen dışarıda çıplak koşma isteği" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim