şu ana kadar bin beş yüz kadar nazi filmi izlemiş şahsımi sıkça ziyaret eden his. sanırım dünya tarihi boyunca yahudiler dışında kimse katliama uğramamış. tek kötü de almanlar ve hitler. ah şu sermaye ve lobicilik.
devamını gör...
"son zamanlar çok kadın ana karakter ve zenci ana karakterli film çekiliyor" hissiyle kapışır.
devamını gör...
nazi filmlerinde sadece yahudi soykırımı anlatılmadığı için lobicilikle alakası olduğunu düşünmediğim durum.
her ulus kahramanlık hikayesini anlatma amacıyla çekiyor öylesi filmleri, yahudiler katledilirken sesleri pek çıkmamıştı bu ülkelerin.
konu kendi çıkarlarına geldiği zaman harekete geçtiler, doğal olarak.

vietnam, kurtuluş savaşı, 15 temmuz hakkında da filmler var, herkes kendi kahramanlığını anlatmaya çalışıyor yani, spesifik bir nazi öfkesi, ''kuyruk acısı'' yok bence.
devamını gör...
gerçek ve doğru bir histir , black'47 gibi filmlerden haberimiz dahi olmazken , on milyon tane nazi filmi görürüz , naziler masum demiyorum , ingilizler , slavlar , sömürgeci ispanyollar ve fransızlar da masum değil diyorum.
devamını gör...
yahudilerin filistinde yaptıklarını normalleştirme adına, devamlı biz mağduruz, bizi çok ezdiler ağlaklığının, hafızalardan silinmemesi için devamlı benzer senaryolar dönüp duruyor.
devamını gör...
(bkz: yahudi propagandası)
devamını gör...
o dönemin gerçekliklerinin çarpıtıldığını düşünüyorum. düşüncelerim bende kalsın ama dünya tarihinin en gizemli dönemi yanlış aktarılıyor.
devamını gör...
his değil o gerçek.
belgesel kanalları izlerim ve en sevdiğim kanallar içinde tarihi belgesel kanalları da var ama maalesef ve maalesef kossskoca dünya tarihinde bi hitler var zannedersin!
sürekli 2.dünya savaşı ve hitler hakkında belgeseller dönüyor.
birçok kanalda da var bu.
devamını gör...
aman bırakın çeksinler. o zaman akıllarına karpuz kabuğu düşer de ülkemiz hakkında "20 kura nafıa askerleri" hakkında, ya da "trakya 1934" adında filmler yapmaya başlarlarsa ne olur bizim larvacıkların hali?
devamını gör...
film sektörünün tarihin gördüğü en manyak devletlerden birisini, hele hele başında da hitler gibi bir villain varken kullanmaması asıl tuhaf şey olurdu, şaşırılmayacak durumdur.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"zaman zaman gelen acaba çok mu fazla nazi filmi çekiliyor hissi" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim