yoldaş benjamin franklin ile levent gültekin'in yaptığı samimi sohbeti içerir.
radyo yayınları için düşündüğümüz podcast serisinin ilki.

devamını gör...
levent gültekin bile konuk olarak geldiğine göre sözlük cidden bir yerlere gelmeye başlamış. benimde içinde bulunduğum
kaliteli yazar arkadaşlarımı emeklerinden dolayı gözlerinden öpüyorum.

video izlendikten sonra gerekirse edit geçerim
devamını gör...
radyo işi ciddi ciddi büyüyor herhalde.
tanım : heyecanla dinleyeceğim podcast.
devamını gör...
gayet güzel bir serinin başlangıcı olan podcast. zaman içinde yine kalite artarak devam edecek.

sorulan soruların net olması ve karşılıklarının alınması, samimi bir dialog olması açısından ayrıca beğendiğim bir podcast olmuş.
devamını gör...
sevemediğim bir adamdır. sevenleri vardır ama saygıda da kusur etmem.
devamını gör...
sevgili konuk kişi ile yıldızım pek barışmıyor ama sözlüğün geleceği açısından umut veren röportaj olmuş. sözlük gün geçtikçe güç kazanıyor sanırım gerçekten. yürüyedur benjamin.*
devamını gör...
yoldaş benjamin franklin'in sesinden, 19'undan gün aldığını öğrendiğimiz podcast.
devamını gör...
siz böyle kaliteli insanlarla podcast yapmaya devam ederseniz bu sözlüğe kaliteli insanlar gelecek.
eee ben utanırım.
ben saçma sapan entryler giren bir adamım.
yani levent gültekin "ulan neymiş bu kafa sözlük" deyip sözlüğe girdiğinde benim entrylerimi okursa hem o utanır hem ben.
umarım yakın zamanda benim gibi boş beleş insanlarla da podcast yaparsınız da utanmam.
devamını gör...
hakikaten kim bu levent gültekin ?

yeri geldiğinde,
fetöcüleri cemaat adı altında güzelleyip, kanının son damlasına kadar savunan ,

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel

yeri geldiğinde,
pkk'lılara açılım sürecinde şerefinin son noktasına kadar sahip çıkan;

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel

liberal değil mi ?
devamını gör...
ben çok beğendim güzel bir sohbet olmuş.sorular net cevaplar aydınlatıcı sadece ufak bir ses problemi vardı o kadar da olsun nazar boncuğu.
devamını gör...
levent gultekin'in soyledigi gbi kendisini googlelarsaniz, terorist apoyu cikarip genelkurmay baskani ilker basbug'u imraliya gonderelim dedigi tweet'i cikacaktir. ayrica habur'da p*c apo'nun mektubu okunurken, kulaklari agzina variyordu tv'de.
t: asker dusmani olan bir yazar ile yapilan soylesiyi iceren baslik.
devamını gör...
2013 yılında attığı twite, geçen gün ironi twiti diye açıklama yapan değil mi bu?!?!?

2013’deki ironisini anlamayanların zeka seviyelerine 2021’de seslenen değil mi bu?!?!?

buradan bakınız, seviyeniz yetiyorsa
devamını gör...
keyifli bir sohbet olmuş. merak etmeyin sayın yazar arkadaşlarım eminim ki çoğu görüşten insanla yapılacaktır, bunu politik bir tartışmaya dönüştürmenin bir anlamı yok.
devamını gör...
hakkında pek bilgim yoktu bu podcast'e kadar. kendi tavsiyesi üzerine videoyu durdurup hakkında google araması yaptım. sonra da videoya devam etmedim zaten. sözlük için podcast fikri güzel olsa da başlangıç için biraz değişik bir seçim olmuş. ne diyelim hayırlı olsun. en azından emek verdiğin için bir teşekkürü hak ediyorsun yoldaş.

bir yanlış anlaşılma olursa da 2029 gibi falan ironi yaptım derim. *
devamını gör...
levent gültekin kesinlikle çok doğru bir isim, başlangıç için, bende bir tanımımda kendisini konuk olarak önermiştim, ve geri çevirmeyeceğini düşünmüştüm,

büyük bir heyecanla açtığım yayın,
yoldaş benjaminin düşük ve cansız sesi, tonlamasız okuduğu cümleleriyle beni çok şaşırttı, sanırım çok heyecanlı olduğu için, sesi çıkamadı.. levent bey in şaşkınlığını hissettim sanki, yoldaş bir soru soruyor ve o kadar düz okuyorki, cümle bittimi diye bir süre beklemek durumunda kaldı her soruda, levent bey in programlarını izlerim, videolarını izlerim, yazılarını okurum, biraz hayal kırıklığı yaşadı, üzgünüm ama bende hayal kırıklığı yaşadım, ordan konuşması kolay diyebilirsiniz ama, kafa sözlüğü okuyup okumadığı bile sorulmadı, adam belki bakmıştır, fikri sorulmadı, diğer sözlükten bahsedildiğine de inanamıyorum, amatörlük tamamda, ya insan biraz özenir, çalışır, hazırlanır, o en sondaki tokat gibi "hoşçakal" ı duydum zaten, yok artık dedim, kovsaydınız adamı, belkide benim beklentim yüksekti bilmiyorum ama, akıcı da değildi, tutuk tutuk, sorulan sorular fena değildi ama donuk bir sohbetti, ben buna amatör diyemem, ruhsuzdu.
devamını gör...
üst edit: dikkatimden kaçmayan bir detay var onu da paylaşayım, yoldaş benjamin birkac dakika boyunca gültekin'e; "abi biz su amacla kurulmadık, abi şöyle bir amacımız da yok, efendime söyleyeyim bizim hakkımızda yalan yanlış, eksik fazla atıp tutuyorlar, suna düsman buna kardes diyenler var" gibi bir sürü acıklama yaptı, bunlara bu kadar gerek yok bence. gelen konuğu bu açıklamalarla mesgul etmezsek daha iyi olur kanımca, bırakın konuk kendisi keşfetsin, kendi fikri olsun, oluşsun. sözlük olacağına varacak zaten her türlü.

ekşi sözlükte gündem olunca kosa kosa pardon tıklaya tıklaya geldim siteye yine. hos, keyifli bir sohbet olmuş. hic hız kaybetmeden daha nicelerine umarım.
devamını gör...
levent gültekin kimdir ne anlatır az çok bilirim. konuk olarak doğru bir seçim midir değil midir bu tartışma benim girmek istediğim bir tartışma değil.

oscar wilde reklamın iyisi kötüsü olmaz demiş. tanınan bilinen bir isim olması yönüyle konuk seçiminin yerinde olduğunu düşünüyorum.

podcast'i dinlemedim. içerik hakkında yorum yapamam ama prensip olarak böyle işleri destekliyorum. sonuçta ne kadar çok insana ulaşılırsa yapılanlar ve yapılmak istenenler o nispette etkinlik kazanır.
devamını gör...
kafa sözlük ilk podcastte levent gültekin'i getirip yoldaş benjo onunla sohbet ediyorsa ileride yoldaş benjo meşhur yoldaş putin'le biden efendi'yi buraya çağırırsa şaşırmayacağız. o biçim hızla gidiyorlar.
yoldaş benjo, iko ve diğer moderatör tayfası kaliteyi arttırarak bizi şaşırtıyorsunuz. böyle böyle diğer sözlüklerdeki hesapları kapattıracaksınız bize. tebrik ediyorum.
devamını gör...
ekşi'de yankılanan podcast'tir.
devamını gör...
yoldaşın korku imparatorluğu ile alakalı sorusuna "herkes korkar, korku insana ait bir özelliktir" deyip akabinde "insanoğlu korkuyla yaşayamaz, ödlek bir hayat süremez" diye bağlamış. sorunun özünde siyasi korkunun neden kaynaklandığı, hangi boyuta ulaşabileceği olduğunu anlamasına rağmen olayı korkan kişinin psikolojisine bağlamış. "korkmakta haklılar mı? " sorusuna korkunun kaynağına değinmeden anlatmış da anlatmış. yahu fobi değil bu korkudan kasıt. karanlıktan korkmaya dair konuşmuyorsun. araknofobi değil bahsedilen korku. çatıdan atlamaya korkan kişi havada asılı kalacağım diye korkmaz. başına ne iş geleceğini bildiği için korkar. bu tarz korku nasıl yenilir diye sorulsa saatlerce yap demagojini sıkıntı yok.

silivri soğukturdan öteye gidemeyen hükümet eleştirisi korkusu yenmemiz gereken bir korku mu? diye de sorulmamış. keşke böyle daha bilale anlatır gibi sorulsaymış. en azından bu soruda da anlatacak bir şey bulamayacağından google a bakın dermiş.

"korkmakta haklılar mı?" aslında cevap olarak söylenen o uzun laf salatası bile haklı olduklarının kanıtı. sadece yazarın dili varmamış açık açık "evet. maalesef haklılar" demeye. ben de daha uzun, daha sivri yazarım bu konuda ama malum : "silivri soğuk"

velhasıl kelam. ilk podcast olarak başarılı bulmasam da yönü belirlemek açısından faydalı olmuştur. ilk seçim olarak bir yusuf kaplan ile ya da bir demet akalın ile olabilirdi röportaj.

neticede kartvizit basılmış. güzel olmuş. sadece fontu beğenmemişiz.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"yoldaş benjamin levent gültekin podcast'i" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim