herkesin yapması gerektiğini düşünüyorum çünkü vücudu çok rahatlatıyor ve dinç olmanızı sağlıyor. kesinlikle insanı yormuyor ve sırt, omuz ağrılarına çok iyi geliyor. keşke okullarda beden derslerinde yaptırılsa ve yaygınlaştırılsa.
devamını gör...
yapılan pratiğe göre vücudu esneten, güçlendiren ve zihin-beden uyumunu geliştiren spor. kişisel deneyimlerime dayanarak bu sporun enerji düzeyimi arttırdığını söyleyebilirim. hatta kasları uzattığı için boyum uzamış gibi de hissediyorum.
devamını gör...
1 haftadır her gün yapıyorum. ruhumun arındığını zihnimin berraklaştığını şimdiden hissedebiliyorum.
öneririm,deneyin.
devamını gör...
bir zımbırtı. birkaç kere sakinleşmek adına denedim ama o sakin ortam beni o kadar gerdi ki duramadım. kapıyı çekip çıktım. belki de sadece yeni taytlarımı giymek için gitmişimdir. hiç bilmiyorum.
devamını gör...
üç gündür yapıyorum. keşke daha önceden de yapabilseydim diyorum. tüm vücudumu esnetmeme dahası ruhen kendimi iyi hissetmeme yardımcı oluyor. her gün on dk vaktiniz varsa yarım saat yapmanızı tavsiye ederim. bir süre sonra vücudunuzun esnekliği daha da artacak ve zor görünen hareketleri bile yapabileceksiniz. en azından kendi adıma buna inanıyorum.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"yoga yapmak" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim