seni terkeder ve kendinle yaşamaya devam eder. devayı kendinde bulur. tehlikelidir. böyle yollara sapıp 'kamil insan' mertebesine ulaşmış kadınlar mevcuttur. vahdet-i vücudunun hayrını bilir ve buna göre yaşar.

aynı zamanda eskisinden daha esnektir ama bu ayrı bir konu.
devamını gör...
böyle biriyle hayatı yaşayabilir insan.
fitne fesatlık yok. alış-veriş delirmisligi yok.
kapitalist oyunlarına gelme yok. kozmetik sıralarına girmez bu kadın.
sana siirler fısıldar, her yanı huzurdur.
bu ülkede yoktur. çünkü bu ülkede her kadın diğer kadını daha bunları yasamaya fırsat olmadan evlendirmeye zorlar ve başarır.
devamını gör...
ona öyle geliyordur. değişen birşey yok kendisini kandırıyor.
devamını gör...
her şeyden önce kendine güveninin geleceği kesin olan kişidir. hem beynini hem vücudunun yani mental ve fiziksel olarak kondisyonunu arttıran kişi olacağı için gerçek benliğine kelimenin tam manasıyla(meditasyon) ulaşacağı kesindir. dalga geçilmemesi ve eşlik ederseniz sizin de gerçek manada potansiyelinizi gerçekleştirmenize yardım edebilecek şahıs olma ihtimali yüksektir.
devamını gör...
aynı zamanda (bkz: varanasi)'de hac vazifesini ifa edip ardından (bkz: agra)'daki lezbiyen hocasından öğrendiği profesyonel pozisyonlarla benliği göklere çıkaran eski sevgilidir.
not: ruhu şad olsun.
devamını gör...
yoga ve meditasyonun etkisi kişiden kişiye değişir, hiçbir etki de göstermeyebilir. yoga, meditasyon yapmasıyla gerçek benliğine ulaşan sevgilin varsa sevgilin adına sen de mutlu olmalısın, onun bu yolculuğuna tanık olmak çok güzel olsa gerek.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"yoga ve meditasyonla gerçek benliğine ulaşan sevgili" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim