yıldız teknik üniversitesi (kısaca ytü), istanbul, türkiye'de yer alan; 1911 yılında kondüktör mekteb-i âlîsi adıyla kurulmuş devlet üniversitesidir. kurulduğu yıldan itibaren birçok farklı isimle eğitim vermeye devam etmiştir. 3 yerleşkesi bulunmaktadır.
yıldız (beşiktaş) kampüsü en sevdiğim, iyi ki burda okudum dediğim kampüstür. çok kalabalık olmayan, yıldız parkına komşu yemyeşil, sıcacık kampüs.
devamını gör...
şu sıralar öğrenciler arasında "kentsel çevrede sürdürülebilirlik" konulu bir karikatür yarışması başlatmış üniversitedir. başarılı çizimleri olan yazar arkadaşlar var. belki ilgilenenler olabilir. başvuru için
devamını gör...
bide davutpaşa kampüsü kapısının proje tasarımı yarışması varmış.
devamını gör...
güzel sayılabilecek bir üniversite.
devamını gör...
kazandığım üniversite idi. fakat sonra gençliğim en verimli çağlarında kızdan kıza koşmak varken bu okulun zor sınavlarında saçlarımı dökmenin mantıksız olacağını karar verip bıraktım.
devamını gör...
besiktas kampusunde okudugum, bu kampuste son derece eglenceli bahar senliklerinin yapildigi universitedir. iibf siniflari lise siniflarini andirir.
devamını gör...
eski rektörlüğü ve birçok fakültesi davutpaşa kampüsüne yollandıktan sonra beşiktaş kampüsünde bulunan çukursaray'ın da müzeye çevrileceği haberi geldi. okula adını veren yıldız semtinde hiçbir şey bırakmayacaklar yakında. okuması zordur ama zaman zaman keyifli olan okulum.
devamını gör...
merkez kampüsü beşiktaş'ta, büyükçe bir kampüsü ise davutpaşa'da bulunur. türkiye'nin tüm kampüslerine metro ile ulaşılabilen tek üniversitesidir. öğrencilerin iki kampüs arasında ve davutpaşa kampüsünden cevizlibağ metrobüse ulaşımını sağlayan, öğrenci kimlik kartı ile binilen servis hizmeti de vardır.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"yıldız teknik üniversitesi" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim