bünyesinde davut güloğlu gibi fantastik bir öge barındıran şey.
devamını gör...
keşke adı yeniden milli selamet partisi olsa idi. evet. eskiler eskiden güzeldi, şimdi de güzel olabilir mi? dedim olabilir. evet.
devamını gör...
fatih erbakan'ın saadet partisi'nden ayrılarak kurduğu parti. parti bildiğim kadarıyla bir seçime katılmamıştır, ilk zamanlarını da saadet partisi ile genel merkez binası kavgasına girerek geçirmiştir. pek varlık gösteremeyecek bir parti gibi görünmektedir*.
devamını gör...
öz hakiki koç diye seyahat firması vardı onun gibi bir şey olmuş adı. %0.0005 oy alacak bir parti.
devamını gör...
yeniden olan hiçbir şey tutmaz. boş bir parti.
devamını gör...
yuh artık!

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
31 mart 2024 yerel seçimlerinin belirleyici unsuru olacak olan parti. istanbul'da olası bir aday çıkarması durumunda erdoğan'ın çıkaracağı adayın oylarının bir kısmını bölebileceği çok ciddi konuşuluyor.
yapılan 3-4 ankette de oyu %3-%4 olarak gözlemlendi.

iş yine bir siyasal islamcının ağzına kaldı gibi.
devamını gör...
belirleyici bir unsur olabilecek partidir
devamını gör...
herhangi bir sonuca unsur olamayacak siyasi parti. devamı oldukları partiden bir mehdi çıktı, hasan mezarcı. bakarsın buradan da yecüc ve mecüc çıkar.
devamını gör...
fatih erbakan'a oy veren birini mutlaka psikiyatrist kontrolden geçirmek gerekir .

hiç bir işe yaramayan boş beleş üstüne hasta.

müstahak.
devamını gör...
yerel seçimler için ahlak yoksa başıboş sokak köpekleri vardır temalı bir video hazırlamış islamcı parti.
işte neredeeeen nereye... bu dalağın babası emperyalizme karşı savaşıyordu , bunun da gücü ancak sahipsiz aç susuz korumasız köpeklere yetiyor!
valla bence sen de ne ahlak ne de allah korkusu yok , ona ne yapacaan fatih?

buradan
devamını gör...
bu vatandaşımız , 1 sene sonra ,meclis yeniden seçime gitmezse ballı emekliliğe hak kazanacak.

fakat şu var ,partisinin, kendisinin ve yöneticilerinin başlığı altında twıtır aleminde sordum bu fatih 1999'da lisans eğitimini bitirdi ,2000 'de diploma aldı ,3 -4 ay lisasn stajı yaptı sonra para kazandıracak ne iş iş yaptığı biyografisinde yazmıyor ,bir bilgi verin diye kapı duvar, belli ki mirasyedi , yalı-araba, nakit miras , saadet'in bazı gayrimenkul ve menkulleri (erbakan üzerinde olanlar) ,buna ve kardeşlerine miras kaldı zeus afiyetle yemek nasip etsin.
yani iş güç nanay.

şunu da ekleyeyim babası emperyalizme karşı kılını kıpırdatmamış palavracının teki idi,trilyon lira diye bir davadan hapis cezası yedi ,hüküm var ayrıca pancar motor olayını okuyun nasıl biri olduğunu anlayın.
maaş ile geçinen bir siyasinin boğazda nasıl yalısı olur sorun.

eklemeye bir ekleme daha yapayım bir şekilde akp gözden düşerse bu vatandaşın partisi en az %25-26 oy alır ,sonra dünya lideri uzayı fetheden ülke..

kardeşleri ile miras davasını okuyun, deli raporu olayı var ,saadet'in haczedilmesi var .
25-26 dedim başka az demişimdir.
yola bıraksan evinin yolunu bulamaz ama türkiye iktidarına talip.

irfan sahibi anadolu halkı en iyisini bilir.
oğuz boyu var olsun,dünya türk olsun.
aferin..
devamını gör...
hiçbir şeyin ikinci seferinde ilk seferi kadar iyi olamayacağının kanıtı. gerçi ilk seferi de o kadar iyi değildi de, neyse...
devamını gör...
ne yenilikle ne refahla ve ne de parti olmakla uzak yakın ilgisi olmayan bir yapı. babasının, baş düşmanın maşası olarak gördüğü ve babasını ihanet ve inkarla oyun dışı bırakanla işbirliğine girecek kadar ilkesiz ve bunu babasına hürmeten kendisini adam yerine koyanlara da babasının politikası gibi sunacak kadar ciddiyetten uzak, şeriatı bahane ederek kızkardeşinin miras payına göz dikip mahkemelik olmayı sorun edinmeyecek kadar çıkarcı birisinin bir şeyi..
tabelaya aldanmayın adını siz koyun.
devamını gör...
dinsizliğin yayılmasında önemli etkenlerden birisi.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"yeniden refah partisi" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim