kocasızlıktan ölmüş sanki dünyada bitanecik adam kalmış ta o kapmış gibi davranan tiplerdir. ben asıl bunlara sabreden yeni kocalara çok şaşırıyorum. ulan ben erkek olsam karım zeytine kurdele bağlasa kimin kocası buu diye uyku sepelek halimi sosyal mecralarda paylaşsa heryeri ve herşeyi pembe yapmak istese bakırköy d blokta çoktan yerini hazır ederdim
devamını gör...
"canım, sen de inşallah evlenince göreceksin..." şeklinde devam eden cümlelerle yapılır.
devamını gör...
kendilerini dirseğe kadar bilezikleri, aşırı karbonhidrat içeren sofraları, binbir çeşit kahve sunumları ve varaklı ev dekorasyonları ile ilk görüşte tanıyabilirsiniz.
devamını gör...
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
hiçbir şey yapmadan öylece otururken aniden "canım inan hiç ummadığın anda oluyo **eşimmmm**le biz tanışmadan önce hiç düşünmezdim yani allah sana da nasip etsin" diye iyi(!) dileklerde bulunurlar.
devamını gör...
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
inan hiç beklemediğin anda oluyor canımmmmmmm. (bekleyen kim?)
neyse heves etmiş evlenmiş bırakalım keyfini çıkarsın. süslü,püslü sunumlar yapsın. kendi dünyasinda yaşasın
devamını gör...
bütün dünyanın onu kıskandığını düşünen, canı çektiği için gecenin köründe çokonat alan kocasının bile reklamını yapan, reklamını yaparken de ‘kıskanmayın,kıskananın gözü çıksın’ demeyi ihmal etmeyen; dünyadaki her kadının sanki evlenmek gibi bir ideali olduğunu sanan ve evlenmeyi başarı sanan, hayatta bir şey başaramamış bir garip insan grubudur.
düğün fotoğrafları büyük boy evin her tarafına serpiştirilmesine rağmen yetmeyip, o fotoğrafları nevresimlere, dış kapıya, buzdolabına vb yerlere yapıştırmayı da ihmal etmezler.
renkleri ‘altın rengi’dir. evin her yerinde bu rengi görürsünüz. kolundaki altınları da her fırsatta şıngırdatmayı ve göstermeyi ihmal etmezler.
ne diyoruz? görgüsüz de olsa insan insandır.
devamını gör...
annem yeni gelin tepsisi almış bana, istemeye gelen olursa bunu kullanırız deyip altınını muhafaza eder gibi koruyup saklıyor. allah affetsin.

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
gördükçe göz kanatır. 2 üst görsele baktım. aga iki bisküviyi* paralel koydun. üstüne bir tane daha koyup dengeyi sağladın. arkalığı nasıl koydun vicdansız yapıştırdın mı? insan onu nasıl yiyecek?
efenim yanısıra zeytine tosta dantel saran, kurdele bağlayan bir güruh vardı bir zamanlar.
ulan ben de yeni gelinim. ne böyle saçmalık yaptım ne de bilmem kimle çay keyfi yazmak için çaydanlık figürlü tebeşirle yazılan kara tahtalardan aldım eve.
herhalde aldığım en süslü şey, yemek takımı örtüsünün peçete yüzüğünün metal değil inci sıralı olanıydı. ona da annemin gazına geldim allah affetsin.
devamını gör...
baktikca gozlerin kanar be heryere konulan kirmizi kurdeleler o fotograflar dugun videolari ceyizler benim esim soyleler boyleler
unutmayin her yeni gelin bir hatori hanzo kilicinin keskinlgine sahip bir ninjadir zaman zaman olumcul olabilirler ve en gizli ve gizlu teknikleri arasinda ceyiz gostererek goz kanatma
dugun ve iliski anlatarak ses frekansi ile beyin patlatma vardir
devamını gör...
fiziksel olarak zarar vermeyen ancak ruhsal olarak dehşete düşüren bir örgütün üyelerinin uyguladığı şiddettir.
keşke başka uğraşları olsa da bu boş işlerle uğraşmasalar diyorum önce.
bunları beğenen çok kişi var ki yapıyorlar diyorum sonra.
yalnız korkudan yeni gelin evine gidemiyorum. kim bilir karşıma ne çıkacak?
devamını gör...
her şeyi kurdelelemeliyim, her şeyi simlemeliyim, her yer sunum her abartı!" sloganıyla beyni yıkanmış ay yerim dar diyen gelin teröristlerin dahil olduğu terör şekli.

korkarım, oralarımız da kurdeleleniyor mu acaba? üstüne sos döker gibi, dur aşkusu sim dökeyim sana mı deniyor? kocaları buna nasıl tahammül ediyor?

ay kusucam sabah sabah.

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
hayattaki tek başarısı kırkağaç kavunu tipli (bu tabir çalıntıdır) kocasıyla evlenmek olan kişilerin yaptığı davranışlar bütünü.
o şatafatlar - o sunumlar falan bize beynin tam kapasite çalışamadığını göz önüne sererken, sürekli hizmet ettikleri kocalarının "genel" olarak siyasi görüşü bellidir ve o kirli sakallı eşofmanı memesine kadar çekip evde uzanan arkadaşlar ülkenin escort piyasasını canlı tutan kişilerdir.
ama siz o yeni gelinlere bunu söylemeyin.
kimin kocası bu diye mutlu olsunlar ahshah
devamını gör...
normalde hiçbir başarısı olmamış insanların evliliği bir başarı görmesi sorunsalı. günlük hayatta hiçbir başarı elde edememiş, sadece yaptığı yemek ve temizlikle övünen insanların (bunları her insan evladının yapması gerekir zaten) tek başarısıdır kocasının ne kadar zengin olduğu. o yüzden takabildikleri kadar altın takarlar çünkü en çok parası olanı kendisinin kaptığını göstermeye çalışır. bol bol kahve sunumu yapıp göz kanserine sebep olurlar. tanrı sizi yeni gelin terörlerinden korusun. amen.
devamını gör...
hiç terör demeyin sonuçta bu salaklarla evlenen de bu yola girmiş oluyor yeni evliler terörü diyelim biz buna.
devamını gör...
alaturka tuvaletin deliğin ağzı dahil her noktasına pembe gül koyarak aşmış bir terördür. lan adam işeyecek, sıçacak oraya.
devamını gör...
herkes kendi hayatını yaşıyor. onlar da öyle yetişmiş, öyle yaşıyor. evlendikleri kişiler de o kafada. evliliği english home stili döşenmiş ev ve evcilik oyunu görüyorlar. belli bir süre sonra gerçeğe dönüş.
kınamıyorum, bir oğlum var. tiktok fenomeni veya sunum, gösteriş aşığı biriyle çıkar gelir diye korkuyorum.
devamını gör...
''normalde hiçbi başarısı olmayan kadınların evliliği bir başarı olarak görmesi'' kalıbından bıktım usandım artık ta orta yerine fışkırtmak istiyorum sanki bu zihniyete savaş açmış uçurtma avcıları cern'de çalışıyolar en fazlası bi üni bitirmiş masa başı işte bütün gün aynaya bakıp saçını tarıyo.
devamını gör...
gerçekten her şeyi kurdeliyorlar mi acaba?
bu gelinlerin çocukları oldu ve adını eymen koydular. her köşede eymen diye bağırıyorlar.

çökmüş ve yobazlasmis kültürün kokuşmuş zirvalariyla yetişmenin zararları.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"yeni gelin terörü" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim