istediğini vermektir. sizden sonra bırakın ne yaparsa yapsın dostlarım. yenişehir ayrıca çok güzel bir ilçedir. son 10 yılda epey gelişti.
devamını gör...
sinemaya gitmek isteyen arkadaşı sinemanın önüne götürüp al sinemaya gittik şimdi geri dönüyoruz demekle eş değer kalite bir espridir. çok komik ,bravo.
devamını gör...
üst seviye bir mizah anlayışına sahip olmak gerekir bunu yapabilmek için. ha bi de çelik yelek giyilmelidir çünkü sonrasında sevgilinizin gazabına maruz kalabilirsiniz.
devamını gör...
ankara yenişehir olsaydı olurdu bak. ankara'da yenişehir yok mu? var azizim, şimdi değilse de gazi paşa zamanında en yaşanılası yermiş yenişehir. şimdi bazı kısımlarına sıhhiye, kızılay, kolej filan diyorlar.
devamını gör...
düz mantık bir erkek davranışıdır. bizim kafamız öyle alengirli işlere basmaz. yenişehir'e gitmek istiyorsan al yenişehir'e geldik. yok beğenmediysen istersen ataşehir'e de gidebiliriz.
devamını gör...
o şehir bu şehir değilmiş. o şehir istanbul'da değilmiş. belki de sinop bile olamazmış. biz nereye aidiz?
nereye sığardık seninle kendimize bile sığamadık yerleşemedik seninle. yersiz yurtsuzdum adeta.. şimdi sen de köksüz kaldın..
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"yeni bir şehirde yeni bir hayata başlamak istiyorum diyen sevgiliyi bursa yenişehir'e götürmek" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim