merhaba sayın sözlük ahalisi. genç yaşıma aldırmadan ufak ufak tecrübe kazanmak istediğim borsa, finans ve yatırım konuları için sizlerden web sitesi, youtube kanalı, kitap veya uygulama gibi kaynak önerileri bekliyorum. sürekli al-sat yapmayacağım veya büyük oynamayacağım zaten yeterince sermayem de yok :). asıl amaç öğrenmek, tecrübe kazanmak ve analiz yeteneği geliştirmek. şimdiden teşekkür ediyorum.
devamını gör...
burası forum değil yazar arkadaşım dediğim istek.

yatırım tavsiyesi değildir.
devamını gör...
türkiye'de bu ekonomik koşullarda ufak ufak ancak yaşamak için çaba gösterebilirsin, paradan daha fazla para kazanmak, artık belirli bir zümrenin elinde.
normal halkı ilgilendirmeyen durum.
devamını gör...
babam bu işe gireli nereden baksan bir yıl oluyor. azıcık parayı 2000 tl yaptığını gördüm, bir çok kez. lakin hep kaybediyor. kazandığını kaybediyor, yüklüyor kaybediyor. vadeli işlemler çok riskli. babam her ne kadar "her şey senin elinde, riski yok." dese de kaybettiği paraların haddi hesabı yok. durumu iyi olan insanlar da değiliz ama ara sıra 50 lira atıp 500 lira yapınca mutlu oluyor, daha fazla kazanayım derken 50 tlden de oluyor. söyleyeceklerim bu kadar. vadesizde kazanmak için de çok zaman geçmesi lazım ve çok para yatırmalısınız. 3 5 lirayla para kazanılmıyor..
devamını gör...
eğitimini almadan girilmemesi gerektiğini düşünüyorum.
devamını gör...
(bkz: hemen terk et)
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"yeni başlayanlar için borsa" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim