madeni bir paranın havaya atılarak üstte kalan yüzünü tahmin etme oyunu. %50 gibi büyük bir kazanma ihtimaliniz var. hangi oyunda böyle bir kazanma yüzdesi var? *

futbol oyununun başında da top ve kale seçimi için hakem önderliğinde takım kaptanları arasında oynanır. ayrıca eskiden mahallelerde yapılan mahalle maçlarında para bulunamadığından görece düz bir taşın bir tarafına tükürülerek yaş mı? kuru mu? şeklinde de oynanırdı.

düzeltme: kazanma ihtimali %50 değilmiş. yanlış bilgilendirmiş olmayalım. yapılan açıklamalardan gayet tatmin oldum. *
devamını gör...
bildiğim kadarıyla tura kısmında bi miktar daha fazla maden kullanıldığı için daha ağır bastığıdır.bu yüzden tam da % 50’şer şans olmuyor sanki hıhh?
devamını gör...
kumar olarak kullanılmayan kumardır kendileri.

iki kişi arasında da herhangi bir nedenle oynanabilir.

ayrıca ihtimal %50 değildir.

dik gelme ihtimali de vardır.
devamını gör...
kenan imirzalıoğlu ve olgun şimşek'in başrollerde olduğu 2004 yapımı bir uğur yücel filmidir.
neredeyse her gün haberlerde izlediğimiz ve kuru gürültüyle geçiştirdiğimiz askerlerin hayata tutunma çabasını anlatmaktadır.
devamını gör...
hayatın neresinden baktığınız kararlaştırır unutmayın ya yazısınızdır ya da turasınızdır önemli olan kim feth eder kim yenilir.
devamını gör...
tura.. hep tura. orada atam var.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"yazı tura" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim