pandemi dolayısıyla şu sıralarda kapalı olmasıdır.
devamını gör...
2 liralık kahveye 20 lira verecek kadar aklımı yitirmedim. cimrilik değil. kat kat kalitelisini sahilde denize karşı içebiliyorum. ek olarak pelinsuların ağızlarını yayarak konuşmalarından da uzak kalabiliyorum.
devamını gör...
kahve sevmiyorum.
devamını gör...
çay yok aga.
devamını gör...
etrafta corona virüs denilen bir belanın olması.
devamını gör...
hiç bir özelliği olduğunu düşünmüyorum.. yurdum esnafından cok daha güzellerini(white chocolate moka var mı demeyin zaten kallafi bir türk kahvesi yerini tutamaz hiç bir kahve) içiyorum.. yanına birde sohbet ekleniyor ki yemişim starbucksı
devamını gör...
samimi olmayan vıcık vıcık bir ortam, içeride rahatça oturup hareket edip kahvemi içemiyorum, en azından bursa’daki bazı subeleri.
diğer şehirlerdekiler daha ferah/geniş ve rahattır onu bilemem.
hem kahve deniz manzarası esliğinde içilir, kasa sırası bekleyenleri keserek değil😛
devamını gör...
oraya sadece kahve içmeye gitmem . kahve bahane muhabbet şahane hesabı. derin ve guzel bir muhabbet edecek arkadaşımda olmadığı icin gitmiyorum :(( yüzeysel ve sahte olmus hersey a dostlar
devamını gör...
ayda yılda bir gidiyorum oda arkadaşım çağırırsa gidiyorum kahvelerini sevmediğim için genelde muhabbet edip dağılıyoruz.
devamını gör...
ürünlerin markalaştırılmasına karşıyım. nitekim un içinde markalar var lakin sonuçta aynı unlu mamüller çıkarabilirsin. işin ekonomisini de unutmamak lazım . asgari ücretin 2334 tl olduğu ülkede zaten sigara parasından yüksek bir lüksün olması insanı büyük yorar.
devamını gör...
şu anda iş dolaysıyla bulunduğum yerde starbucks olmaması. olsaydı her gün giderdim bir kahve içmeye. pahalı falan demeyin gayet ucuz, ikincisi starbucks'un şirket politikaları bir çok şirketten daha iyi. ayrıca gelip bir daha ister misin diye taciz eden garsonların olmaması da cazip kılan bir durum. iki liralık kahveyi 15 liraya içiyorsunuz diyenlere de şunu derim, çalışanların ücretleri, işyeri kiraları gibi bir sürü maliyet var. bunları ve üzerine de kâr eklemek zorunda.
devamını gör...
kahve isimlerini söylemeye utanan insanların kendilerini kandırma olayıdır. starbucks şu ülkede gidilebilecek en elit mekandır. 1 kahve söyleyip saatlerce orada oturup karı kız kesiyorum.
devamını gör...
yaşadığım yerdeki starbucks bir otelin içinde ve başka şubesi yok. bu otele gitmek için ya kendi araban olacak yada şehirler arası otobüse binip orada ineceksin.kendi arabam da olmadığı için gidemiyorum ama bundan rahatsız değilim.
devamını gör...
sevmemek. hayır, kahveyi değil.
devamını gör...
(bkz: mackbear)
devamını gör...
kahvesi rezalet neden gideyim.
devamını gör...
mado özsüt simit sarayı gibi garson tacizine uğramayı sevmeyenlerin adresidir. sanki saydığım yerlerde çay kahveyi cebinizdeki bozuklarla mi aldığınızı düşünüyorsunuz. bazı ürünlerin fiyatlari starbuckstan da pahalıdır. açın laptopunuzu tabletinizi saatlerce kimse size karışmaz mis gibi ortam onun dışında kahve dünyasında da fiyatlar yüksek neden bu kadar gündeme starbucks düşüyor anlamış değilim.
devamını gör...
dolar cinsinden kıyasladığınızda alınabilecek en uygun ürünlerden birisidir. burada çamur atılması gereken ne starbucks, ne ikea ne de bilmem ne yabancı markadır. her şeyin ithal olduğu bu ülkede hiç bir kaliteli ürünün fiyatından şikayet edemeyiz. bugün türkiye’de üretilen içeriği şekerden başka bir şey olmayan çikolata(!) fiyatlarına bir bakalım. yada dondurma olarak bildiğimiz ama aslında ürün ambalajında buz olarak belirtilen ürünlere. onların yanında starbucks fiyatları bence normal. bu arada çok sık kahve içen biri değilim. istanbul ankara arası gelip giderken alırım.

kahve alışkanlığım olmaması.
devamını gör...
okuldan ipini koparıp birbirine ayakkabısı, takı toka, telefon vb ile gösteriş yapan, abartılı tepkilerle sakil sakil davranışları olan bir yığın ergen kafa ütülemesin diye.
devamını gör...
usulünü bilmem, ben kentli değilim.. .
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"yazarların starbucks’a gitmeme nedenleri" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim