ben türkiye için ensonhaberi kullanıyorum nedeni arayüzünün oldukça sade olması ve haberlerinin oldukça tarafsız (!) olması
yabancı kaynak için bbc vox wsj değişiyor
devamını gör...
yoktur. şahsen herhangi bir haber sitesini günlük olarak takip etmiyorum. sözlükte denk gelirsem konuda kaynak olarak belirtilmiş ilgili haberi okuyorum. çok nadir olmak üzere sözcü, cumhuriyet, birgün gazetelerinin web sayfaları ile gercekgundem'in ve tele1'in internet sitesine bakıyorum.
devamını gör...
haber sitesi sayılmaz ama pusholder'ın telegramından takip ediyorum haberleri. ancak öyle tarafsız bir şeyler öğrenebiliyormuşum gibi geliyor.
devamını gör...
haber sitesi takip etmiyorum. ekşi nin gündemine göz gezdirip, genelde burada takılıyorum. önemli bir olay varsa burada denk geliyoruz zaten. yakın gelecekte ekşinin gündemini de bırakırım, bura yeterli olacak diye ümit ediyorum.
devamını gör...
teleteks.
devamını gör...
sailoreee.
devamını gör...
veryansın tv. youtube kanalını da takip etmenizi öneririm dürüst yayınlar yaptıklarına kuruluşlarından beri şahidim belgesiz, kaynaksız işleri yoktur. cem gürdeniz, deniz kutluk, huseyin vodinalı, beyazıt karataş, erdem atay, nihat genç ve nicesi olan, bana göre gerçek türk aydınlarını bünyesinde barındırır.
devamını gör...
birgün, gerçekgündem, evrensel, t24, 9sekiz ama siteleri değil, twitter hesapları.
devamını gör...
ben bundle kullanıyorum. kullanabilirseniz tavsiye ederim. sizin belirlediğiniz haber kanallarının içeriklerini size sunuyor ve kategori belirleyebiliyorsunuz. bazı eski sürüm telefonları desteklemiyordu ama biraz daha aşağı sürümlere destek vermeye başladılar.
devamını gör...
haber sitesi sayılmaz ama twitter'da boşuna tıklama adındaki hesap, clickbait denen tıkladıkça insanı batağa sürükleyen linklerden ve saçma sapan soru manşetlerden illallah demiş bünyelere ilaç gibi geliyor.
twitter.com/bosunatiklama
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"yazarların kullandıkları haber siteleri" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim