en basitinden bir ehliyet alacaktım yine elimde patladı. yazılı sınavı geçtik amma velakin direksiyon dersleri iptal.
bana nasip olmayacak galiba arabamla sokaklarda fink atmak. gerçi araba fiyatlarının son halini düşünürsek uzun bir süre nasip olacak gibi durmuyor ama umut fakirin ekmeği işte.
devamını gör...
gerek yasaklar, gerekse salgının iyiden iyiye artması, önümüzdeki aylarda çok daha ciddi sorunları beraberinde getirecek .

ertelenen, beklemeye alınan hemen her konunun bir şekilde telafisi var ancak , beklemeye alınan hastalıkların telafisi oldukça güç olacak arkadaşlar.

birçok kronik hastalığı olan ve salgın sebebiyle teşhis, tedavi, kontrol süreçlerini aksatan insanlar, önümüzdeki ayların en büyük sorunu olacak gibi .

kalp hastalıkları (kronik koroner kalp hastalıkları, kalp yetmezliği), hipertansiyon, diyabet, kronik akciğer hastalıkları ve astım, kronik böbrek hastalıkları, inme (felç), kanser, osteoporoz (kemik erimesi), osteoartirit ve diğer bazı romatizmal hastalıkları ve depresyonun, kronik hastalıklara sahip kişi sayısı,
22 milyon arkadaşlar.

22 milyon kişinin büyük bir bölümü, rutin bir çok süreci askıya almış durumda.

bunun önümüzdeki aylara yansımasını düşünmek bile ürkütücü.
devamını gör...
lise mezuniyetim. 4 sene okuduğum okuldan adam akıllı eğlenerek mezun olamadım. son kez gidip göremedim. hayatımın 4 senesi çöpe gitmiş gibi hissediyorum. ama bencilliğin alemi yok. doğrusu buydu böyle oldu.
devamını gör...
poligon kapandı daha da açılmadı. özledim poligona gitmeyi. dolar 9 oldu ama insan sevdiği için para harcarsa gözünde olmuyor.
devamını gör...
uzun bisiklet turumu erteledim.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"yasaklar yüzünden ertelemek zorunda kaldığınız şeyler" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim