kahve kutusundan bardağa kahve koyup, sıcak suyu kahve kutusuna dökmek.
devamını gör...
çaya şeker yerine tuz atmaktır.
devamını gör...
yemeğe toz pul biber yerine tarçın dökmek..dalgınlığımı seveyim o bile tatlı.
devamını gör...
çay bardağımı buzdolabına koyup unutmak.
devamını gör...
aynı anda hem telefon hem de zil çalıyordu. önce diyafondan "alo" diye seslendim. sonra telefonu "kim o?" diye açtım.
devamını gör...
metrobüste turnikeden geçemeyip bir yığın söylenmiştim sonra aslında akbil basmadığımı farkettmiştim.
devamını gör...
sigarayı tersten yakmak.
devamını gör...
ortamlarda ya malın biri varya napmış biliyo musun, şeklinde cümleler kurmayacaksanız anlatıyorum. birgün kendi telefonumun ışığı ile telefonumu aramıştım. hemde tam 15 dakika. 15 dakika sonra ışığın kaynağı nihayet dikkatimi çekmiş olacak ki ne kadar büyük bir gerizekalılık yaptığımı fark ettim.
devamını gör...
istanbul'un çok bilinen bir avm'sinde arızayı içerden halledemeyeceğimi düşünüp vinç çağırtmıştım. meğer panonun birine bakmayı unutmuşum. arıza da o panodaymış. vinçle dışardan yaptığımız müdahale işe yaramadı tabi.
devamını gör...
otobüste ineceğim durağa yaklaşınca "inecek var!" demek yerine o sırada birini aramayı düşündüğüm için "aloo!!" diye bağırmam.
devamını gör...
yoğurdu ocağın üstüne koyup (kapta yoğurt olduğunu bilmeme rağmen) pişirmek ve beş dakika geçtikten sonra fark etmiştim bu durumu.
devamını gör...
sevdiğim çocuk elini mikrofon şeklinde yumruk yapıp arkadaşımın ağzına uzatmıştı ama ben de arkadaşımın yanında olunca yumruğunu bana uzattı sandım yumruk çakması yapmıştım. çok utanmıştım sonra.
devamını gör...
para çekip kartı alıp gitmem. benden sonra para çekmeye gelen adamlar soruşturuyor sonra yoldan geçen biri benim deyip almış, banka görüntüleri izletmek için çağırdığında gördüm. sonradan izleyince kendini kötü hissettiriyor insana.
devamını gör...
yumurtayı kırıp kabuğunu tavaya, içini çöpe atmak.
bunu üç kez tekrarlayıp olayı kabukların kokusunu alınca farketmek.
bir de derste istemdışı hareket eden masadaki elimden korkup hoplamak suretiyle sınıfı ayağa kaldırma anım var.
devamını gör...
çorbaya tuz yerine karbonat koymuştum. bu çorba neden böyle köpürdü diye düşünürken karbonat şişesini görmemle bir aydınlanma yaşamıştım.
devamını gör...
evde "master" yaparken uyuyakalmıştım babam görüp annemi uyandırıp beni yatağa yatırmışlar.
devamını gör...
defalarca yaptığımdır, sigarayı, bitmiş bira kutusuna atmayı severim, kaç defa yeni açtığım kutuya attım. (inadına içtim ama)
devamını gör...
iki ters yönde ikisi de işyerine yaklaşık bes yuz metre mesafede otopark vardı. ben bir gün diğer tarafta isim olduğundan arabayı ikinciye park ettim . arkadaşımla işten çıktık. her zaman park ettigim bir nolu otoparka gittik eee araba yok. keşke burda bitse. on dakika görevliyle aradıktan sonra malligim aklıma geldi. dedim ki arkadaşa bende hata ,sen burda dur ben alayım seni burdan ama şu çantami al yuk etmeyeyim. salak değiliz heralde aldım tabi anahtarı içinden cebime attim. öbür otoparka gittim. agzimi burnunu kırayim ki eve girerken kullandığım sensör anahtarını almışım. geri döndüm. anahtarı aldım bir daha yürüdüm. mutlu son. ağlıyorum ama mutluluktan, hayır sinirden yok yaa baya salakliktan .
devamını gör...
gelen misafirlere boş çay bardakları götürüp dağıtmıştım. onlar da birazdan çayı götürüp dolduracagim sanmış. tabi gelen giden yok, babam çağırdı kızım çaylar nerde dedi. nasıl yani dedim, boş bardak verdin dedi. çok utanmıştım. adım leylaya çıktı
devamını gör...
kız arkadaşıma atacağım mesajı yanlışlıkla abime, "uyandın mı bitanem" diye attığım onunda bana uyandım bitanem diyerek geri döndüğü ve utancımdan uzun süre yüzüne bakamadım bir dalgınlıktı.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"yapılmış en aptalca dalgınlık" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim