ben şahsen seren serengil'i hiç sevmem ama bu kadar da olmaz resmen bel altı vurmuş. twitter'da denk geldim okurken dondum kaldım insan inanamıyor.
buradan
buradan
not: ben bunlardan sadece seren serengil'i tanırım onu da rezillikleriyle. ayrıca birisi başlığı sözlüğe taşıyacaktı yani bunda bu kadar hiddetlenecek ne var onu anlamadım. ben bunları takip falan da etmem twitter kullandığım için denk geldiğim olayları buraya taşıyorum. hayatımda magazin takip etmişliğim yok ama böyle olayları magazin takip etmesende bir şekilde haberdar oluyorsun.
devamını gör...
emre aşık çok aradın mı bu kadını gerçekten merak ediyorum. bir de 3 çocuk yaptın yazık günah. imkanın vardır, al git çocuklarını yurtdışına. bu kadınla muhatap etme. böyle seviyesizlik, varoşluk magazin dünyası bile yıllardır görmemiştir.
devamını gör...
başlık sahibi arkadaş için dua etmemi gerektiren başlık.
(bkz: allah başka dert keder vermesin.)
devamını gör...
varoş kavgası.
devamını gör...
neden şiddeti sınıflandırmadan her türlüsüne karşı çıkamıyorsunuz?
nedir bunu yapamayışınızın altındaki duygu cidden merak ediyorum.

tanım çok lazımsa: kötü birinin kaleminden çıkan kendisi gibi kötü düşünceler.
devamını gör...
bu nasıl bir üslup. bu da kadına şiddetin başka türlüsü.
devamını gör...
iki çingene birbirine girmişler. tencere kapak olmuş tam.
devamını gör...
ahlaksızlık diz boyu.
devamını gör...
bunları okuyup, kendine dert eden, gündem gören insanın kendisine saygısı yoktur
devamını gör...
utanç verici sözler topluluğudur. ben okurken çok utandım. kadın bedeniyle ilgili böyle iğrenç bir söylemde bulunmak çok üzücü .
devamını gör...
hep söylerim kadının en büyük düşmanı kadındır. bu derece cinsiyetçi bir dil kullanımı kime ne kazandıracak bilmem ama tüm kadınlara kaybettireceği kesin.
devamını gör...
maşallahım olsun herkes de kerhane dili ve edebiyatı mezunu ha.
devamını gör...
ne yağmur sarnıç ne de seren serengilin kim oldukları ya da olayın ne olduğu hakkında hiçbir fikrim yok. ancak bugün twitter da yağmur sarnıç ın seren serengil için söylediği sözleri okudum ve kanım dondu. binlerce insanın gözleri önünde bu şekilde tartışmak nasıl bir zihindir hiç bilmiyorum. rezillik resmen tartışmanın da bir adabı vardır.

buradan
devamını gör...
yağmur isimli kadını haberlerde görmüştüm birkaç sene önce. emre aşık çocuklarını almak için polisle kapıya gitmişti. kadının o anki hallerini izlerseniz emre’nin nasıl bu kadınla evli kalıp üstüne 3 çocuk sahibi olduğunu sorgulamaya başlıyorsunuz. çocuklar ve emre adına üzülmüştüm. zira kadın normal değil. madde kullanımı ile ilgili iddialar da vardı kendisiyle ilgili. zaten yanlış bir durum olmasa o yaştaki çocukları adli merciler anneye verirdi.

bu konu benimde twitter’da karşıma çıktı bugün. sonra hatırladım ki bu o çocukları emre’ye vermemek için yerlerde sürünen kadın. seren serengil’e sarf edilen cümleleri okuyunca irkildim. birine çok kızarsın dayanamaz hakaret ve küfür edersin anlarım. bu kadın bambaşka bir boyutta. bu hakaret ötesi. gerçekten mide bulandırıcı.
devamını gör...
kişi bir baskasını ne kadar sevmezse sevmesin bu kadar ağır laf edemez. bir insanın bunları böylesine rahat söylemesi, bu tarz yakıştırmalardan geri durmaması hiç hoş değildir. sevmiyorsanız sevmediğiniz yönü uygun bir dille iletebilirsiniz ama böylesine ağır hakaret etmek, ben bike olayın hiçbir yerindeyken bu kadar şok oluyorsam söylenen insana kim bilir neler hissettirir. seren serengil yanlışları çok olan bir insan ama bu durum onun bu hakaretleri hak ettiğini göstermez, gösteremez.
devamını gör...
bunlardan size ne diyenlerin altında toplandığı bir başlık olmuş. biz burada şiddeti konuşyoruz arkadaşlar. bu şekilde insanların gözlerimiz önünde birbirine şiddetine göz yumacaksak ne diye şiddetin karşısındayız diyelim ki, en azından burada görüşlerimizi paylasarak bu eylemi kınıyoruz. bu tarz davranışların toplum tarafından dışlanması gerekiyor. ben de toplumun bir yapı taşı olarak görevimi yerine getiriyorum.
devamını gör...
bir haber.

iğrençliğin bu kadarına pes! leş...

bu tür ifadelerde bulunan insanların, o ifadeleri yönelttikleri kişiler hakkında en ufak bir kötü düşünce belirmiyor kafamda. aksine, bu ifadelerde bulunanların kendisiyle ilgili hiç hoş olmayan kanaatler beliriyor kafamda. her şeyin bir yolu yordamı olur; sataşmanın ve kavganın bile. insan kendisine yapılmasından hoşlanmayacağı şeyi kimseye yapmamalı. bir de kadının kendisine ettiği hakaretler yetmemiş, annesini de karıştırmış işe.

reklamın iyisi de olur kötüsü de. olmaz diyen kendisini kandırır. eğer maksat bu şekilde konuşup gündeme gelmekse bilin ki gündeme böyle gelmenin insanların gözünde hiçbir değeri yok.

seren serengil daha öncesinde benzer bir davranışta bulunup bu kadına sataşmış mı bilemiyorum ama sataşmış olsa bile bu şekilde cevap verilmesini şahsen kabul edemem. insan olmak, hanımefendilik, sana böyle muamele yapılsa bile sağlam durmakla, ağzını bozmamakla olur. "o başlattı" kafası ilkokul çocuklarına has bir davranış.

son olarak; "miğde" diye bir şey yok. millete laf sokarak gündemde kalma çabalarınız için harcadığınız ömürlerinizin ufak bir bölümünü de türkçe öğrenmeye ayırsanız keşke.
devamını gör...
vay arkadaş.
bu kadın gerçekten çok tehlikeli, emre aşık ile alakalı planladığı bir şeyler düşmüştü medyaya.
buraya yazarım, bir şekilde kulağına falan gider sonra bize sarar makarayı diye korkuyorum.
ama araştırırsanız bulursunuz.
3-5 sene sonra mafya patroniçesi olarak çıkar bu kadın karşımıza, görürsünüz.
devamını gör...
normalde twitter ya da instagramdaki magazinsel olaylar için başlık açılmasını gereksiz bulurum ama bu başka bir boyut olmuş gerçekten. yani o yüzden başlık açacak kadar rezalet bir mevzu.
seren serengil'i hiç sevmem. düşüncelerini, konuşmasını kısaca hiçbir şekilde sevmem. ama konu a kişisi b kişisi olayından bağımsız, iğrenç.
lafın gelişi değil, direkt belden aşağı vurmuş. o fotoyu zoomlayıp, kadının o bölgesini göze sokmak, bir de üstüne şekli hakkında konuşmak nasıl bir hadsizlik. diyecek ki, kendisi çektirmiş fotoyu. evet ama hususi zoomlayıp, inceleyip, kesip story atmak nedir? düşman düşmana yapmaz ki, kadının en büyük düşmanı yine kadındır sözü doğruluğunu ispatladı bir kez daha.
bu alenen psikolojik şiddettir. bence seren'in yerinde olsam, hukuksal haklarımı kullanırım.
bir de ben bunu insta'da gördüm bugün. ardına da bu olaydan sonra aldığı tepkilerden sonra ki storysini koymuşlar. yok ben anneyim falan filan... igrenclik yapıp yapıp anneliğin arkasına da sığınmayın. sizin yetiştireceğiniz çocuklara yazık.
devamını gör...
hahaha ulan bu nedir ya.*
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"yağmur sarnıç'ın seren serengil'e ağır laflar etmesi" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim