koku uzmanı. türkiyenin önde gelen parfümörlerinden. aynı zamanda, akıcı konuşması, mütevazi kişiliği ve genel kültürüyle kendine hayran bırakan insanlardan. saatlerce konuşsa bir saniyesinde bile sıkılmayacağınız entellektüel kişilik.
devamını gör...
dört ciltlik kokular kitabı everest yayınları tarafından yayımlanmış yazar. ciltler sırasıyla kokular kitabı, parfümler, kültürler ve lezzetler olarak isimlendirilmiş. yazım dili çok akıcı olduğundan ve ilgi çekici içeriklerinden dolayı bir çırpıda okunuyor. ayrıca kendisinin pena youtube kanalında ufkun 2 katı isimli programı da bulunuyor.
devamını gör...
'efendim, hitchcock'un meşhur sapık veya psycho filmini ve o meşhur, duştaki bıçaklanma sahnesini hatırlayanınız var mı?

orijinali siyah beyaz olan 1960 yapımı bu filmde, duş perdesindeki el izi olarak gördüğünüz, daha sonra da küvete akan su ile beraber girdap yaparak kaybolan kan, aslında o ân sette bulunan çikolata sosundan başka bir şey değil' demiştir.
devamını gör...
anlattıkları olayları yaşayan insanların bile tüm detaylarıyla 3 saatte anlatacağı konuyu 30 dakikada, net bilgilerle, doyurucu ve keyifli şekilde anlatan çok yönlü eğitmen. parfümer veya fotoğrafçı da denebilir ama gerçek anlamda eğitici. türkiye'nin entelektüel insan çıtasını yükselten beş kişiden birisi. babam olsa böyle övmem.
devamını gör...
bir konuyu anlatırken arka planını, olayların gelişimini ve o konuya aslında nasıl gelindiğini de hoş sohbetiyle birleştirerek aktaran kişi. mesela the godfather filminden bahsederken sicilya'da bulunan corleone köyünün etrafının limon bahçeleriyle dolu olduğunu ya da mussolini ve sicilya'daki köylülerin arasında geçen çekişmeyi ve bunun nedenlerini de öğrenmiş olursunuz.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"vedat ozan" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim