akp mkyk üyesi mücahit birinci'nin sözleridir.


akp mkyk üyesi mücahit birinci, lüks bir araç içerisinde uyuşturucu kullanan akp'li kürşat ayvatoğlu'yla ilgili "uyuşturucu kullanan bir genci kınamak kolay..." dedi, "ayvatoğlu'nu kınamak yerine ona ulaşmak gerektiğini" öne sürdü.

sosyal medyada yayınlanan görüntülerde, lüks bir araç içerisinde uyuşturucu kullandığı görülen ve akp genel merkez büro çalışanı olduğu belirtilen kürşat ayvatoğlu ile ilgili akp yönetiminden bir açıklama geldi.

akp mkyk üyesi mücahit birinci, görüntülerle ilgili gelen yorumlar üzerine sosyal medya hesabından "uyuşturucu kullanan bir genci kınamak kolay... onu yerden yere vurmak da kolay... bir siyasi skandala çevirme çabası da kolay... zor olan o genç tek değil, uyuşturucu maalesef gençlerimizi tehdit ediyor. kınamak yerine ulaşmamız lazım, çabalamamız lazım..." yanıtı verdi.

kendisinin yeşilay cemiyeti yöneticisi olduğunu belirten birinci, "bu afetten siyaset çıkaranlar basit iş peşindeler." iddiasında bulundu.


buradan
devamını gör...
kendini çok akıllı sanan, çok iyi laf çevirdiğini düşünen zavallı beyanı. bir yere yazdım, bir daha yapıştırıyorum. aşağısı aynen copy-paste.

"kimse kokain içen insanı linçlemiyor.

isteyen istediğini içsin, kullansın. başkasına zarar vermediği ve reşit olduğu sürece zerre umrumda değil, hatta uyuşturucu kullanma özgürlüğünün destekçisiyim. herkesin hayatı kendine. bana ne amk.

ama halk açlıktan kırılırken, allah-kitap-din-millet-islam geyiği yapıp, "fakir halkın içinden geliyoruz, halkın adamıyız" diye takılıp da ondan sonra lüks arabalarda kokain çekerken fotoğrafların ortaya çıkarsa seninle dalga geçerler. ne çocuğu olduğun da ortaya çıkar.

akp çocuğusun işte."
devamını gör...
niye ulaşıyoruz ki torbacı mıyız biz?
sonra da bunlar torbacı diye yaftalayın.
devamını gör...
adamlar yine mağdur oldu ya la.. şaka gibi valla
devamını gör...

-say my name.
+...
-say my name.
+mücahit birinci.
-you're god damn right.


neresinden bakarsan bak saçma sapan bir açıklama. e boğaziçili öğrencilere ulaştınız mı? gösteri yapan kadınlara ulaştınız mı? hdp'ye ulaştınız mı?
devamını gör...
benim danışman kardeşime lüks aracının içinde zorla kokain kullandırttılar. benim danışman kardeşimin üzerine gittiler. bunların hepsinin hesabı sorulacak. danışman kardeşimi yedirtmeyiz. bay kemal, evet sen.
devamını gör...
tabii birde karşısına oturup derdini falan dinleyelim o hırbonun. ah evladım yapma etme, bu haltı madem hep içeceksen burnunun içine koruyucu titanyum tabaka falan yaptır, burun duvarın delinir sonra mazallah mı diyelim?

vatandaşı olmasan cidden komik bir ülke, ama ne yazık ki bu ülkede dünyaya gelmişiz, daha genç çağlarımıza gelmeden bu badem bıyıklı haramzadeler bizi yönetmeye başlamış. sonra birde derler ki şükret, neyine şükredeyim ulan neyine allahsız kitapsızlar.
devamını gör...
kınadığımız kokain çekmesi değil ne zıkkım çekiyorsa çeksin , beni gıdım ilgilendirmez. bizim ilgilendiğimiz kısım bu halkın vergileriyle hak etmedikleri şekilde zenginleşmeleri.
devamını gör...
haldır huldur ezhel porçay tutuklatıp iki tweet yüzünden fenolara 7 yıl hapis cezası kaktıran büyüklerimiz müptezel kendilerinden çıkınca “bu gençleri topluma kazandıralım” diyor. dümeni bırakın da sonumuz titaniğe benzemesin koçumlar. hadi abisi.
devamını gör...
insanların yapabildikleri en iyi şey yargılamak! bu insan buralara nasıl geldi diye kimse düşünmez. onları kurtarmak yerine onlara savaş açılır. onları topluma katmak yerine onları dışlarız. tedaviye ihtiyaçları olduğunu bile bile onları bu çıkmazda tek bırakırız. işte bunları yapan da ne yazık ki düşene bir tekme de vuran insanoğludur.
devamını gör...
olaylar ile bi alakam yok.
kesin torbacısına kesik atmıştır.
oda laciverte boyamış.
swh**
devamını gör...
kendilerinden olunca olaylar bambaska hallere giriyor..
devamını gör...
açıklamayı yapan adam mr. mücahit, dünya yansa ak partiyi şuursuzca savunur. babasının oğlu diyeceğim fakat babasını solda sıfır bırakır. ben ne yazık ki her pazar kendisine maruz kalmaktayım.


kendisinin söylemlerine o kadar fazla şahit oldum ki, eğer bu çocuk başka parti üyesi olsaydı, çocuğu topa tutacaktı. evet haklıdır, kınamamamız gerekiyor, tedavisinde destek sağlamamız gerekiyor. fakat yakalanmasaydı eğer, bugün külliyede namaz kılacak, birilerine el öptürecekti bu genç adam. sosyal medyada ultra lüks hayatı allah-kuran-müslümanlık kılıflarıyla hak görülecekti ona, bunu bizler garipsemeyiz, yapabilir deriz, fakat biz aynı şekilde yakalansak gençler ahlaksız, dinsiz, imansız diyeceklerdi. etik nedir bilmez bu mücahit, sadece ahlak kelimesini kullanır, ahlak kavramının içini de yürüdüğü yoldakiler ve babası gayet boşaltmıştır. bu ülkeye verdikleri zararın telafisi mümkün değildir.
kendisi daha geçen pazar, diyarbakır annelerine ziyarete gitmeyen muhalif partilerin milletvekillerini vatan haini ilan etti. karşındakiler de tabi yıllardır cumartesi annelerinin dayanışmasını siz görmezden geldiniz, hatta polislerinizle saldırdınız, yasakladınız diyemedi yaaa, çıldırıyorummmmmmm!
o yüzden herkese müstehaktır aslında, böyle şuursuzlar bitmez aksine daha da körelerek yetişiyorlar. çok tehlikeliler fakat meydanlarda, televizyonlarda ağızlarının payını verebilecek adam sayısı çok az hatta bir tane.
tek adam var, onu da artık programlara daha az çıkarıyorlar. cem tokerkarşısında, mücahit sus pus oluyor, kafasını öne eğiyor, genelde burnunu çekiyor ve tek bir cevap veriyor ''yaaa nalakası var.''
bu ülkede bir siyasal skandal varsa o da mücahit ve onun gibi körü körüne yanlışta ısrar edenlerin hala çok güçlü olmaları.
devamını gör...
bana da ulaşmasını istediğim bir adet siyasi beyanı. piyasa bitmiş morük. ulaş bana.
devamını gör...
sadece kınamadık, daha buraya yazamayacağımız neler söyledik bu kızgın gence. pardon kızgın genç bu değildi, kızgın gençler suriye'de kafa kesiyor. bu sadece kokain bağımlısı bir milletvekili danışmanı. böyle yazınca da küfür gibi oldu ama bence en hafifi bu.
devamını gör...
elma diyorsun armut diyorlar. derdimiz sanki uyuşturucu, o burnuna çektiği asgari ücretlinin 1 aylık maaşı, alooooo bu parayı nereden buldu? o arabaları nasıl aldı? kullandığı uyuşturucu garibanın içtiği bonzai değil haa. bir milletvekilinin danışmanı sadece bu yaratık. ne kullandığı falan benim umurumda değil.
devamını gör...
son mağduriyet bükücü şaka gibi her halden mağdur edebiyatı yaparak kurtulacaklarini sanıyorlar. yok anacım geçti o devir yemezler.
devamını gör...
daha konuşsunlar öğrenci evlerinde fuhuş
yapılıyor diye.milletin ahlak bekçiliğini yapmak kolay,kendileri olunca hepsi masum.bide meclisteki uyuşturucu önergesine red veren kendi partileri.
devamını gör...
yapılan lincin nedenini zehir kullanmak sanan birinin açıklaması. nerede o bilinç bu ülkede. varsa yoksa para, paracık ve kullanılan zıkkımın fiyatı; dert bu. fakir bir genç, müptezel olsa sorun yok bazılarına göre. oysa fakir de zengin de bağımlı olduğunda her tür suça teşne biri haline gelir; kadın ya da erkek olmasından bağımsız.

mesela malatya'da fakir bir müptezel vardı. sefil yaşamını gözlerden uzak yaşadı tam kırk sene! eşine çocuklarına yaşamlarını zehir ederek. ne yaptı da duyduk batasıca adını dersin? eşi selda taş'ı tabancayla başından vurdu. çocukların önünde öldürdü! çocukları ifadelerinde "uyuşturucu kullanırdı. babam, annemle sürekli kendisini aldattığı şüphesiyle kavga ediyordu." dediler. bu bağımlının çeşitli suçlardan sabıkası olması da bu zehirlerin ucuzunun da insanı suç makinesi yaptığını ortaya koyan bir veriydi aslında. buradan

ama sosyal medyada selda taş'ın cenazesi üzerinden prim kasanların çoğu dedi ki mesele bir zıkkım kullanmak değil! mesele zengin olması, paracıkları o paracıkları nereden kazandığı vesaire. keşke yaşamış olsaydı da selda, bunların yüzüne bir tükürseydi okkalısından!

ek: mücahit denen de böyle boş laflar edeceğine, romantik duyarlar kasacağına... yürüsün gitsin de amatem'e sadece bir defa tedavi için yatırılma koşulunu yeniden getirsin çok meraklıysa çözüme! tedavi merkezlerinden bu kuralı akp kaldırdı ve defalarca yatan torbacıların yeri oldu rehabilitasyon merkezleri! tedavi olabilecek olan varsa onu da engelliyor bilmem kimlerin adamları; hasta ayağıyla yatış yaparak sayısız kere! yatakları dolduruyorlar ki bağımlı yaptıkları gençler tedavi olamasın!
devamını gör...
şarkıcıları uyuşturucuya özendiyor diye hapse gönder, tweet attı diye yine uyuşturucuya özendirme bahanesiyle bir yazardan (bkz: pucca) 7 yıl hapis iste, ama sırf bir partiye kapak atarak lüks cipleri dizen haksız yere kazanç sağlayıp zengin olan danışman sefa sürüp coca lane'leri çeksin, insanlar pandemide işinden gücünden olsun, açlıktan intihar etsin, ama akp'nin junkie'sine laf söylenmesin. işte adamların yüzsüzlük seviyesi bu.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"uyuşturucu kullanan genci kınamak yerine ona ulaşmak gerek" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim