ankara'da bahçelievler, emek, çayyolu, yenimahalle ve daha birkaç semtte daha bulunup gece 2'ye kadar açık olan tatlı kütüphane. girişte bir içecek almanız gerekli. tek koşul bu. pandemi dolayısı ile şu aralar sadece bahçelievler ve emek'te yer alanları açık. ınstagram'daki sayfalarını takip edebilirsiniz.
devamını gör...
ankara'da birçok şubesi bulunan, sesli ve sessiz çalışma salonları ile hizmet veren, girişte ödediğiniz 10 küsür tl (güncelden haberim yok) fiyat ile bir içecek alabileceğiniz çok tercih edilen kütüphaneler arasındadır. bahçeli şubesinin yanındaki ağaçlarıyla çok güzel bir görüntüsü var. kızılay şubesi biraz daha boğuk ve genelde liselilerin tercih ettiği bir yer. benim en sık gittiğim bahçeli şubesiydi. sabah 9'dan gece 2'ye kadar açıktı yanlış hatırlamıyorsam. bir yerden sonra yer bulamıyorsunuz. sesli salonun küçük bir balkonu da var. sabahın erken saatlerinde geldiğinizde belli bir saate kadar çok güzel oluyor, ondan sonrasında içerisi iyice havasız oluyor. yine de kendisi zaman zaman milli kütüphaneye alternatif olarak tercih ettiğim bir kütüphaneydi. tabii girişi ücretli olduğu için sürekli gitmek biraz bütçeyi zorlar, biz arkadaşlarla arada bir ödül olarak gidiyorduk. tıpçının ödülü de böyle oluyor ne yapalım*
devamını gör...
buraya nasıl denk gelmedim ben ya!
fellik fellik ders çalışacak yer arardık halbuki. çok da güzel bi mekanmış. işe bak arkadaş!
artık yolum düşerse uğrayacağım yerdir. maçı kaçırmış da özeti seyrediyormuş gibiyim!
devamını gör...
anlık olarak emek uyanık’tayım. ilk gelişim değil. çok fazla tıp öğrencisi oluyor. giriş ücreti birkaç hafta önce 15 lirayken bugün 20 lira olmuş. üzüldüm. bir daha gelir miyim bilmiyorum.
devamını gör...
antalyada da bir şubesi bulunan kütüphanedir. özellikle yoğun bir şekilde ders çalışan ve sınava hazırlananlar için tercih edilesi mekandır. evde bir türlü konsantre olamayan, dikkati çabuk dağılanlar için burasının sınav dönemlerinde ikinci evleri olması kuvvetle muhtemeldir. sınavlara az vakit kala lgs ve yks denemeleri de yapmaya başlamışlar, güzel hareket olmuş bence de.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"uyanık kütüphane" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim