ben bir televizyon programı aracılığıyla ünlü olurdum galiba. fakat müzik ile ünlü olmayı çok isterdim.
devamını gör...
bir anket sorusu.

bilimsel bir keşif ya da icat yaparak...
devamını gör...
entry girerek.

(bkz: günün ünlüsü)
devamını gör...
tiyatro oyuncusu olarak.
devamını gör...
oyunculuk yaparak.
ya da; böyle
devamını gör...
bir anket başlığı sorusu.

zweig gibi bir yazar olarak, ya da alanında
uzman bir psikolog olarak. diğerleri beni aşar.
devamını gör...
tiyatro oyuncusu olmak isterdim. hayatımda mutluymuş gibi yaptığım tüm zamanların tecrübesini dökerdim ortaya. radyocu olmaksa büyük hayalimdi.
devamını gör...
ben yazdığım kitaplarla ünlü olmak isterdim. her ünlüye karşı imrenenler vardır. benim imrendipim ünlüler ise kitaplarıyla ünlü olanlardır.
devamını gör...
"oraya gittim buraya gittim şunu yedim şunu içtim bunu alın giyin bunu yüzünüze sürün falan filan" diyen bommboş bir influencer olurdum kesin. sonra gelsin paralar, gelsin promosyon ürünler.
devamını gör...
elit olmakla.
devamını gör...
aşırı bomboş bir şey olmasını isterdim. o kadar bomboş ki insanların bakıp bu geri zekalı nasıl ünlü diyebileceği türden. ünlü oluşum diğer insanlara hakaret olsun isterdim.

bu yüzden siyaset olabilir belki diyerek sosyal mesaj verecektim de vazgeçtim ahahah. çok daha bomboş bir şeyden.
devamını gör...
manipüle.
devamını gör...
komedi dükkanında tolga çevik'e eşlik eden hande soral'ın keşfedilip birden ünlü olması gibi, çöpe atılan fotoğraflarının son anda farkedilip ünlü olan burak özçivit gibi, etiler'de falcılık yaparken doğru kişiye denk gelmesiyle müzik dünyasına giriş yapan cem adrian gibi, köpeğini gezdirirken sokakta keşfedilen barbara palvin gibi, ya da ajanslara giderken asansörde yönetmene denk gelip beni keşfetmesi gibi ünlü olmak hayallerimin arasındayken ben de bu şans varken işlerin tersine dönüp tolga çevik'le bir araya geldiğim bölümdeki sahnelerin yayınlanmamış veya benim sahnelerin montajla atılması, çöpe atılan fotoğraflarımın farkedilmeden çöp konteynerını boylaması, etiler de falcılık yaparken yanlış kişiye denk gelip kötü yola düşebileceğim, bindiğim asansörün bozulup içinde mahsur kalıp asla bir yönetmen tarafından keşfedilemeyeceğim ve en kötüsü de köpeğimi gezdirirken benim değil de köpeğimin meşhur olması gibi olasıkların ağır basması sonucu asla ünlü biri olamayacağım farkettiğim durumdur.
devamını gör...
yazılarım, şiirlerimle ünlü olsam fena olmazdı.. ya da sesim güzel olsaydı ne şarkılar söylerdim öyle de olabilirdi..
devamını gör...
youtuber olurdum. arkadaşlar yazarıma hoş geldiniz.
devamını gör...
fiziksel dayanıklılığım ile. piyasanın seviyesi belli, bir yutub kanalı ile kendimi sağda solda bir kamyon dövdürerek başarabileceğim durum. evet, maalesef beynim vücudum kadar işlevsel değil.
devamını gör...
(bkz: siyaset)
devamını gör...
matematik, fizik veya edebiyat alanında yazdıklarımla ve yaptığım çalışmalarla ünlü olmak isterdim. neden olmayayım ki?
devamını gör...
kaliteli işlerle, uzun soluklu insanlık yararına yaptığım şeylerle ünlü olmak isterdim. bu kitaplarım, şiirlerim vs de olabilir fakat kendi alanimda büyük bir buluş ya da tedaviyle olması beni mutlu ederdi. ümidi de kesmemek lazım tabii yolun başındayım.
devamını gör...
hacktivist bir eylem ile.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"ünlü olma şansınız olsa hangi yolla ünlü olurdunuz sorunsalı" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim