hoş gelmiş yazarlardır ve kapımız sonuna kadar açıktır lakin geldikleri yerdeki cinsiyet aşağılayıcı, insanları rahatsız edici tutumlarınızı, küfürlerinizi ve benim kullanıcı adımı orada sildiler minvali yazılarınızı lütfen kapı önünde bırakması gereken yazarlardır.
küfürsüz şekilde espri yapılabileceğimiz, eğleneceğimiz, fikirleri paylaşıp tartışabileceğimiz bir platform oluşturma gayesinde olduğumuzdan bu gibi kriterlere önem gösterilmesi bizi ve sükunet seven diğer yazarlarımızı memnun edecektir.
devamını gör...
şimdi bakın, kural şu.

uludağ, uludağ'dır. uludağ' dan buraya gelip, burayı da uludağ yapmak nihai amaçtır. burası da bir uludağ olunca, başka bir sözlüğe geçilip orası da uludağ yapılacaktır. böylelikle her yer uludağ olacak ve sözlüklere haber niteliğinde olan bir şey çıkacaktır.

üçgen şekilde birbirimize takmak gibi bir şey.
devamını gör...
ön bahçe de kayak yapmak yasaktır.
devamını gör...
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
iq zemin.

keşke sadece kadın yazar olanları gelse. böyle bir eleminize sistemi hoş olurdu. bu zıp zıpçıkları, ergen irisi oğlanların elinde heder olmaktan kurtarmayı düşünmek bilinçli her vatandaşın asli görevi olmalı.

kızlarımız mühim sısısıs
devamını gör...
bunlar ağır pornocu kesinlikle dinsiz imansız tayfası oldukları konusunda hiç bir tereddütüm yoktur.
devamını gör...
dün gece sözlüğün içinden geçmişlerdir.

şimdi yatıyorlar herhalde, onlar yokken biraz medeni takılalım bari.

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
yasakçı değillerse sorun yok.
devamını gör...
uludağ sözlük'teki salak saçma kavgalarına burda da devam eden mülteciler. ulan orda yıllarca yazdım, yıllarca kavga ettiniz. buraya geldiniz aynısı. kuvvetle muhtemel birbirlerini hiç görmemiş kişilerin, sanal bir platformda sanki kan davası güdüyorlarmış gibi kavga etmeleri olacak iş değil vallahi.
devamını gör...
yenge lütfen çocukları pistten alalım.

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel

edit: teşbihte hata olmaz derler, mevzu makaraysa bu da makara.
devamını gör...
ben bu konu hakkında yorum yapmak istemiyorum. yalnız çocukları pistten alalım diyen olmuş, hakikaten kırıldım, gücendim. rica ediyorum her yazarı bir tutmayın ya.
devamını gör...
içlerinden biride benimdir, evet.
devamını gör...
geldikleri gibi gitmelerini rica ediyorum. tamam, önceden ben de azılı bi ulucuydum da en azından orada leş trollük yapmıyordum. şimdi orada leş trollük yapanlar aynısını burada da yapmaya çalışıyorlar. ha bir de sözlükte son zamanda aşırı derecede klavye milliyetçisi türedi, onlar da uludağ sözlükten gelen yazarlar işte. bir yerin düzenini bozmaya çalışıyorlar da gidişata bakacağız sıkıntı olursa sıkıntı çıkaranı yakarız yapacak bir şey yok!
devamını gör...
biri de benim. uludağ sözlük çok cozutunca bu tarafa kaydık. gerçi burada da uludağlaşma var ama hayırlısı be.
devamını gör...
(bkz: alaatligyoltengri)

not: hala oradayım
devamını gör...
eşekten inip unicorna binen yazarlardır.
devamını gör...
aga şu bir üstümdeki fotoğraf güzel değil sil istersen.

t: normal yazarlardır, buyursun gelsinler.
devamını gör...
çoğu boş beleş, trol ve saygısız yazarlardan oluşur.
devamını gör...
geldikleri gibi giderler demiş bazıları. sen gidersin belki ama biz gitmeyiz. ayrıca her yazarı bir tutmak da ancak sığ bir insan hareketidir.

baydı şu uludağ sözlük yazarları başlığı ha. hayır burada ekşi sözlük yazarları da var ne oluyor yani anlamadım? herkes bu sözlüğe başka bir sözlükten geldi neyin tantanasını yapıyorsunuz anlam veremiyorum.

millet yazsın geçsin, kimse kimseye de ahkam kesmesin ben ahkam kesmeye başlarsam kimse durduramaz…

edit: üslubumuza laf eden demin vasat bi görsel paylaştı arkadaşlar. işte onun hangi çöplükten geldiğini bilemedik… söylese de biz de az t*şak geçsek…
devamını gör...
bir grup insan.

biri benim. ne olmuş? aynı zamanda ekşi'den de geldim. hatta mega ve kulzos'tan da... so what?

benim yazarlığımı beğenmeyen bir göz doktoruna gitsin bence. bak her şey bir yana ama yazarlığıma laf ettirmem arkadaş!

geç beni, başka yazarlar da var ulu'dan gelen. iyisi de var kötüsü de içlerinde. kalıp halinde hepsini aynı şekilde değerlendirirseniz günün sonunda pişman olursunuz.

gerçi olun babasını satayım! size müstehak.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"uludağ sözlük’ten gelen yazarlar" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim