savcılık.
devamını gör...
muhtarlık.
devamını gör...
dolandırıcılar.
devamını gör...
doktorlar. üniversite çağında çocuğu olanlar tapar hatta.
devamını gör...
her mesleğin önünde ceketimin önünü iliklerimdir. zira her emek saygıyı hak eder.
devamını gör...
çok para kazandıran herhangi bir meslektir. bu ülkede insanlar artık eğitim düzeyine değil, maddi güce saygı duyuyorlar.
devamını gör...
cumhurbaşkanlığı
devamını gör...
taksicilik.

kendilerine duyduğum saygıdan ötürü çok kaliteli ve kendini tekrarlamayan, aynı zamanda kendimi tekrarlamadığım küfürler ediyorum, alelade geçiştirmiyorum.
devamını gör...
sadece ülkemizde değil dünyada tüm sağlık çalışanları en büyük saygıyı hak ediyor. ki özellikle geçirdiğimiz bu dönemde bunu daha iyi anlayabiliyoruz. ama ne yazık ki bazı insanlar bırakın bu kutsal mesleğin hak ettiği saygıyı göstermeyi, şiddet teşebbüsünde bulunmaktan çekinmiyor.
devamını gör...
kendi adıma garsonluk, komilik, kasiyerliktir efendim.
öyle saçma sapan davranışlara, hitaplara, tavırlara maruz kaldıklarını gördüm ki, en saygılı duruşumu onlara ayırıyorum.
nacizene tavsiyem teşekkürünüzü, güler yüzünüzü eksik etmeyin.
devamını gör...
sağlık çalışanları ve hukukçular.
geri kalanına saygı falan duyulmaz. bu milletin kafasına göre öğretmenler üç ay tatil yapar, mühendisler bilgisayar başında iki çizim yapar, sosyologların niye var olduğu belli değildir, temel bilimciler tıp ve mühendislik kazanamadığı için temel bilim okumuştur. böyle diyerek, sokak başına üniversite açarak sağlık dışında hiçbir bölümde saygınlık falan bırakmadınız, dört sene eşek gibi okuyan insanları asgari ücrete tamah ettirdiniz, milyonların ezilmesine göz yumdunuz. sağ olun.
devamını gör...
üç kuruş para + biraz da deneyim kazanabilmek için karaktersiz yöneticilerle çalışmak zorunda olan tüm çalışanlar (meslek ayırmaksızın)
devamını gör...
olması gerekeni değil ülkede olanı yazacak olursam; sağlık çalışanlarına saygı duyulmuyor, eğitimcilere, emekcilere saygı duyulmuyor, nerde ensesi kalın arkası sağlam birisi varsa el üstünde.
devamını gör...
öğretmenlik değildir.
ben böyle sistematik bir biçimde itibarsızlaştırılan başka meslek görmedim.
devamını gör...
çalışanın değil çalanın eli kirlidir demişti askerdeki paşa. emekle para kazanılan her meslek ve alınteriyle kazanan her insan saygıyı hakeder.
devamını gör...
tıp ve hukuk alanları onun dışında herkes boşuna okuyor havası veren kesimi boğmak istiyorum
devamını gör...
tabiki büyük esnaf
devamını gör...
parası olan ve ne iş yaptığı belli olmayanlara
diğer meslek erbapları ve okumuş kişilere saygı kalmadı .
devamını gör...
türkiye'de saygı duyulan meslek yoktur.

insan müsveddeleri canlarını kurtarmaya çalışan doktorları darp edip kopya çekmelerini önlemeye çalışan öğretmenlerini öldürüyorlar ya

bu ülkede parası çok olan kabadayılar dışında kimseye saygı yok dostlar. allah belalarını versin diyeceğim de... işte
devamını gör...
eski türkiye' de ülkenin en nitelikli insanları arasından seçilen doktor, mühendis, hakim, savcı, öğretmen, subay gibi insanlara saygı duyulurdu yeni türkiye'de ise bunların hepsine hükmeden tek bir kişiye ve onun belirlediği niteliğine bakılmaksızın bazı kişilere saygı duyuluyor. eski türkiye'deki meslek saygınlığı yeni türkiye'de şahıs saygınlığına evrilmiştir.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"ülkemizde saygı duyulan meslekler" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim