ülkemiz insanının en belirgin özelliklerinden biridir, sigara içilmesinden tutun siyasi parti içeriklerine kadar her türlü paylaşım bulunabilir bu kapılarda*.
devamını gör...
rastgele numaralar yazıyordum ben. allah affetsin.*
devamını gör...
boş insanın boş anını doldurmak gibi tuhaf davranışıdır. bari burada bir işe yarayayım olayı.
devamını gör...
askerde çok karşılaşılır.yazı yazılmasını eleştirmem çocuklar sıkılmıştır .bir tanesi canım anam yazmış.oğlum nasıl bir malsın tuvalette millet niye bunu okusun.
devamını gör...
ilginç bir aktivite anasını babasını sevdiğini yazan, askeriyede tuvalet kapılarına şafak atanından tut neler neler.
devamını gör...
liseliler tarafından yapılan ve mervelerle yazılı olduğu kapılardır.
devamını gör...
tuvalete neden kalemle girersin diye düşündüğüm eylem. beyinsizlik bir nevi.
devamını gör...
sürekli gittiğim bir barın tuvaletinde duvarlara ve kapılara yazı yazma geleneği vardı. yani oraya yazı yazmak piçlik olarak değil, müşterilerle mekan sahibi arasında bir şaka gibi algılanıyordu.
ben de bir gün sarhoşken ve işerken bir cümle yazdım. hala her gittiğimde o yazıyı görüp yaratıcı bulmadığım için utanıyorum. eğer mümkünse -daha kullanışsız olan- diğer tuvalete girmeye gayret ediyorum. mekanda çişim geldiğinde moralim bozuluyor o yazıyla yüzleşeceğim için.
halbuki o yazıyı benim yazdığımı kimse bilmiyor. kimse kimin yazı yazıp yazmadığını bilmiyor. herkes bilse bile o yazıyı benim yazmış olmam kimsenin umurunda olmayacak. kimse beni o cümleyle yargılamayacak.
ama olmuyor işte, kendime tanıdığım tuvalet duvarına yazı yazma hakkını bu kadar yaratıcılıktan uzak bir şeyle kullanarak hayatı ıskalamış gibi hissediyorum neredeyse.
barda birisi tuvalete gidip geldiğinde bakışlarından anlam çıkartmaya çalışıyorum. kendi kendime "kesin bunu benim yazdığımı anladı ve içinden benle alay ediyor" diyorum.
bir yerde otururken elim boş durmaz genelde peçetelere, adisyonlara bir şeyler karalarım. el yazımdan beni tanımaları ihtimalinden korkarak hiçbir şey yapmadan oturuyorum sadece.
yani tuvalet kapısına bir şey yazmakla hayatımı bir ölçüde çekilmez kıldım. yazmayın.
devamını gör...
tuvalet kapısına wc yazılır, bay tuvaleti mi bayan tuvaleti mi o yazılır, başka bilmiyorum.
devamını gör...
okuyan için zaman öldürmeye birebirde; aşkınızı da tuvalet kapısına yazmazsınız ama...
devamını gör...
edebiyatın yeni yeni gelişmeye başladığı yaşlar
devamını gör...
bir gün aşırı sıkıştığım için kendimi tutamayıp daldığım tuvalet, bayanlar tuvaleti çıkmıştı ve içeride şansıma kimse yoktu. şöyle etrafı süzerken kapıdaki bir yazıya gözüm takılmıştı, "olur da bir gün yanlış yerde olursan, beni ara 05**" şeklinde bir yazıydı. bayanlar tuvaleti içinde olduğum için acaba nerden bildi diye kendi kendime güldüm ve ortamı aceleyle terk ettim, hayır numarayı da aramadım.
devamını gör...
özellikle okullarda... hayır niye yaparsın böyle bir şeyi ya. en meşhurları "ben bilmem kimi seviyorum." ve numara yazma olayı.*
devamını gör...
arayışta olan gay arkadaşların da tercih ettiği iletişim yoludur. lez arkadaşlar tercih ediyor mu onu bilmiyorum ama. bir de buraya yazma diye başlayan ve yazıyı yazanın verdiği cevap ile uzayıp giden tartışmaya hastayım. en güzel kitaba veya filme değişmem o atışmayı.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"tuvalet kapısına yazı yazmak" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim