ülkemizde psikolojisi bozuk insanların sayısı yüksek ve ne yazık ki normalmiş gibi ortalıkta dolanıyorlar. yolda giderden durup bir kediye tekme atan, sokak ortasında karısının boğazını kesen, ahırdaki hayvanına tecavüz eden, teklifini kabul etmediği için karşısındakini bıçaklayıp öldüren, ailesini tek tek pompalıyla başından vurup sonrasında kendini vurarak intihar eden ve daha pek çok olayları duymaktayız. dostlar bunlar normal değil. hem de hiç değil. normalize ediliyor. bu tarz haberleri sık sık duyduğumuz için artık şaşırmamaya başlıyoruz. ancak bu çok ciddi bir sorun. mutlaka müdahale edilmeli.
devamını gör...
ne yazık ki bizim insanımız asla bir sorunu olduğunu kabul etmiyor. gelişmekte olan bir ülkede yaşıyoruz, 21. yüzyıldayız, böyle şeyler normal karşılanmalı artık. bana kalırsa bir hastalığı olmayan insan da psikoloğa gitmeli. insanların konuşmaya, anlatmaya, dinlenmeye ve dinlenilmeye ihtiyaçları var.
devamını gör...
(bkz: famidi)
devamını gör...
bu insanlar gerek hastalıklarını kabullenmekte gerekse tedavi görmekte oldukça çekimser davranıyorlar. sorunlara sahip olmak ayıp karşılanıyor bu toplumda.
bunu değiştiremeyiz, kabul.
ancak sağlıklı insanların da konuşmaya dinlenilmeye ihtiyacı olduğunu söyleyebilir ve psikoloğa/psikiyatra gitmeyi normalleştirebiliriz.
böylece ben sağlıklıyım zaten diyen hastalar da gönül rahatlığıyla tedavi olabilirler*
devamını gör...
"psikolojisi bozuk olmayan insan var mı "sorusunu aklıma getiren başlık.
devamını gör...
nüfusun yüzde 90 ıdır.
devamını gör...
psikolojisi düzgün insanlardan daha çoklardır.
devamını gör...
çoğu parlamento ya da bir şekilde siyasetin içinde olan insanlar, ayrıca sokağa çıktığınızda da bunlardan etkilenip delirmiş yığınlar görebilirsiniz: kadın katilleri, tacizciler, tecavüzcüler, hırsızlar, gaspçılar, rüşvetçiler vs... sonu gelmez, sağlıklı toplumlarda bunlar bu kadar öne çıkabilir mi? izlediği tv dizisiden, sinema filmine kadar manyaklığın içinde yaşıyor millet, sonuç gayet normal bence.
devamını gör...
rusya'da psikolojisi bozuk insandan farkı yoktur.
devamını gör...
psikoloğun seans başına aldığı ücreti bilmeyen yazarlar doluşmuş. ülkemizde insanların psikolojilerini etkileyen en önemli şey para iken, böyle demeleri beni üzüyor.

(bkz: millet aç aç)
devamını gör...
psikolojisi bozuk insanlar normal psikolojili insanların psikolojilerini bozuyor olabilirler*. belki de hepimizin psikolojisi bozuk ve normal insanları psikolojileri bozuk sanıyoruz*.*
devamını gör...
toplum normlarına uymayan herkesin psikolojisi bozuk sanırız halbuki doğru olan psikoloji o da olabilir. fakat saldırgan tavırlar ya da ani yanlış davranışlar elbette doğru olmadığı gibi, bozuk psikoloji tanımına da uyan davranışlardır. bu tarz tavırları yapmaktan çekinmenizi ve saygılı bir birey olmanızı tavsiye edebilirim ancak.
devamını gör...
samuray kılıcıyla kimseyi dogramazlar. psikolojik hastalıklarin bilinçsizce yorumlanması artık bir sorun olmaya başladı.
anlamıyorum ki duyar kasayim derken bir başka insanın canını sıkmak neden? şu hastalıklarin da ciddi ve """"istenmeyen""""" sorunlar olduğunu kabullenin artık.
devamını gör...
canavarlığı insanlık, tımarhaneyi de ülkecek yaşıyor gibiyiz.
ayda denk gelen cinayet haberleri şu an gün içinde yaşanıyor sonralarda bir saat içinde yaşanacak galiba.
ilerleme olarak kaydedilen şey bataklığa daha da saplanma durumu. bozup mahvettiniz...
devamını gör...
bakırköy ruh ve sinir artık arka bahçem olduğu için ve bir çok vaka gördüğüm için benim gibi içeride olanların normal , dışarıda olanların anormal olduğunu gözlemliyorum. delilik kötü birşey değildir asla. ama bizim toplum deli falan değil. bildiğiniz direkt psikopat. çok tehlikeli ve iğrenç bir toplum arasında yaşamak zorundayım. asla ve asla uyum sağlayamam kendime saygımı kaybederim yoksa.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"türkiye'de psikolojisi bozuk insanlar" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim