işyerleri kapandığı için işsiz kalanların henüz eklenmediği istatistik olduğunu düşünüyorum.
bir yakınımın lokantası var, 25 kişi çalışıyordu 13 ay önce. ahçı, garson, komi,bulaşıkçı kadroları vardı. hepsinin sigortasını yatırıyor, maaşlarını ödüyor, kendi ve oğlunun evini geçindiriyor, anne-babasına da katkıda bulunuyordu.
şu anda kendi ve oğlu dışında çalışan 2 ahçı, 5 garson ve 3 bulaşıkçı kaldı. yarı yarıya azaldı. garsonlar ve oğlu paket servise gidiyor. ayrıca eleman almadı kurye olarak. ısınma ve elektrik masraflarını azaltmak için dükkanın yarısını kapattı.
bu en yakınımdaki insanın yaşadıkları. 15 kişiyi işten çıkardı. 50 kişi yaklaşık bu durumdan doğrudan etkilendi. sorarlarsa işsizlik %13.4 dersiniz.
devamını gör...
herkesin coine daldığı gerçeği gibidir. işsiz değil onlar financial trader bi kere.
devamını gör...
tüik bu oranı ilan ediyorsa biz kalkalım.
devamını gör...
şubat ocaktan, mart şubattan iyi olacak...
devamını gör...
reel işsizlik oranı %30'tan az değildir. aksini iddaa edenlerin işsizlik oranlarının nasıl hesaplandığına bakmalarını tavsiye ederim.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"türkiye'de işsizlik oranının şubatta yüzde 13,4'e yükselmesi" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim