böyle insanlar vardır. çocukken düşünürdüm, acaba bana mı tuhaf geliyor yoksa gerçekten tuhaf mı bakışlar diye. büyüyünce farkettim, ben de garip garip etrafa bakan biriymişim.
devamını gör...
eski çalıştığım yere sabah yine aynı saatte gittim(di). kapıda bir adam duruyor bana öyle bir baktı ki kendimi inanılmaz rahatsız hissettim sanki güvende değilmişim gibi. arkadaşlardan öğrendiğim kadarıyla bu bey ben gelmeden önce kurumda temizlik görevlisi olarak çalışıyormuş, küçük yaşta bir kızla ilişkisi mi olmuş(tecavüz değil) kaçırmış mı neyse cezaevine girmiş. çıkınca derhal eski iş yerine göndermişler herhalde ıslah olsun diye. müdür düşünüp duruyordu adamı nasıl göndersem diye, kendiliğinden istifa etti. sonra başka işe yerleştirilmiş, nereye mi? bir ortaokula.......... neyse benim için tuhaf bakışlı insanın karşılığı bu kişidir. etrafa merakla bakmaktan fazlası, insanı rahatsız ediyor tedirgin hissettiriyor.
devamını gör...
acaba dışarıdan ben nasıl görünüyorum sorusunu sordurttu bana.ben de bakışlardan hemen rahatsız olurum belki savunma olarak karşılık veririm ama net olarak o kişiyi algılayamıyorsam tırsarım.
devamını gör...
önceden de söylerlerdi donuk duygusuz bakıyormuşum. dershaneye gittiğim zamanlar bir kız vardı sınıftan neden böyle bakıyosun bana demişti nasıl bakıyorum dediğimde öyle işte tuhaf bakıyosun, bakışların farklı sanki dövecekmişsin gibi beni demişti o anı hiç unutmam. kızla bir sorunum yoktu sinirli değildim. ama kim bakışlarıma laf etse aslında dümdüz bakıyorum aklımdan bir şey geçmiyor. o gün de açıklamaya çalışmıştım kendimi garip hissetmiştim. aynda bakıyorum koyu renk biraz yumuk çekik bir göz. evet sevgi dolu bakmıyorum. ama yine de dümdüz baktığım için mi tuhaf bakışlıyım nedir bilmiyorum yani çözemedim.
devamını gör...
tuhaf bakışlar ardında binbir türlü hikaye barındırır.

t; bir insan özelliği.
devamını gör...
bakışları bana yönelttiklerin de "ne bakıyorsun kardeşim, açıkta birşey mi gördün?" diyesim geliyor. sonra delidir belki diye vazgeçiyorum.
devamını gör...
bakarlar, sonra dönüp yine tuhaf tuhaf yine bakarlar.
devamını gör...
bana lise hayatım boyunca herkes ''alık alık bakıyorsun'',''ağlayacakmış gibi bakıyorsun'' diyordu.
normal bakıyordum aslında, niye böyle diyorlardı bilmiyorum. birazcık gözlerim aşağı doğru çekik ondan olabilir gerçi.
devamını gör...
kenafir bakışlı da denilecek kişilerdir.
devamını gör...
tuhaf bakmak için çaba sarfettiklerini düşünmüyorum.ya doğuştan öyledir ya da farkında olmadan öyle bakıyorlardır .
devamını gör...
maalesef benimdir. normal bakıyorum ama kime baksam niye o kadar sert bakıyorsun diyor. belki ileri derece miyop olmamın da etkisi vardır ama inanın ben normal bakıyorum. galiba bakışlarımda bi sorun var. korkan falan oluyorsa da affedin.
devamını gör...
benim aklıma bu başlığı görünce şu geldi. böyle kısa v şeklinde ve ayrık duran bir kaş şekli var. bu şekil bakışı da etkiliyor. bu kaş şekline sahip istinasiz gördüğüm her çocuk baş belası, her yetişkin ise üç kağıtçı çıktı allah affetsin.
devamını gör...
ben. haplanmış gibi bakıyorum. özellikle kadınlarda gerilim yaratıyorum.
devamını gör...
bazı insanlar öyledir aa ne yapalım. bende öyleyim.illa tuhaf bir şekilde kalbimizi kıracaksınız...
devamını gör...
geçen yolda yürüyorum tanımadığım bir kadın gülerek bana bakıyor bide çaktırmadan da değil dik dik ben ona bakınca daha çok bakıyor sonra hızlı hızlı yürümeye başladım baksam bakamıyorum o da bana bakıyor bakmasam korkuyorum sosyal anksiyete beni bitirdin be
devamını gör...
var böyle bir arkadaşım. kendisiyle daha arkadaş olmadan önce etrafına hep öldğrecekmiş gibi bakardı. fakat tanıdıkça onunla arkadaş olunca normal bakışının o olduğunu anladım. tatlı birisi ama. insanları bakışlarına göre yargılamamak lazım.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"tuhaf bakışlı insanlar" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim