bazen rüyalarıma giren, bazen de gözüm açıkken daydream hesabı bağlandığım festival.
bu sene pandemi mahvetti ancak 2021 temmuz full kampına gitmek için her şeyimi veririm sanırım. mesela oturdum kredi çekebiliyor muyum filan diye baktım, bankalarla konuştum bu sırada da bazı bankalardan kırmızı çizgi yediğimi fark ettim (mutluyum sorun yok) ama dün mesela adını vermek istemediğim bir banka kredi kartı limitimi 2 katına çıkarmayı teklif etti. önce son derece çekimserdim mesajlarına cevap vermemeyi tercih ettim. gece rakı masasında gelen mesajı tekrar okudum ve onayladım. seneye belçika'dan cenazem kalkacak olsa da buraya gideceğim ben. sonrası en fazla borç batağı, haciz, hapis ya da ahiret olur.
tomorrowland festivali, 2005 yılından beri belçika'nın boom kentinde gerçekleştirilen ve avrupa'nın en büyük müzik etkinliklerinden biri olarak kabul edilen elektronik müzik festivali.
2021 yılında da eğer iptal edilmezse muhtemelen gideceğim organizasyon.
her house sever için cennetten bir kesittir tomorrowland.
bir arkadaş grubum var her sene bu sene gidiyoruz tamam diyip aylar sonra iş bilet almaya gelince hepsinin geri vites yaptığı.sanırım en sonunda tek gideceğim bu güzelim festivale.