dış tasarımıyla, dışarıdaki timsah kafasıyla diğer stadyumlardan farkını gösteren 45 bin kişilik stadyum. kale arkaları al/üst olarak ayrılmadığı için bir bütün olarak görünür ve bu yüzden de kale arkaları çok güzel görünür.
günümüzde ismi bursa büyükşehir belediye stadyumu olsa da çoğunlukla timsah arena olarak bilinir.
devamını gör...
bursa acemler istasyonunun yanında bulunan hemen yanına -hangi akla hizmetse- hastane yapılan timsah şeklinde stadyumdur.
maç çıkışlarında gördüklerinizden sonra teksas mı burası kardeşim?! deyimini kullanacak olursanız cevap veriyorum, evet teksas burası.
bursa teksas grubu
metro istasyona yaklaşırken bugün dışarı çıkarak nasıl bir hata yaptığımı anladım ama artık çok geçti… kalabalığı görünce ve trenin sarsılmasıyla (taraftarlar tarafından) maç kiminleydi diye çaresizce sordum. amedspor cevabını alınca gözlerim karardı.

yanımda çocuklu bir kadın vardı öyle bir üzerimize üzerimize geldiler ki böğüre böğüre, kadıncağız ben daha öndeyim diye çocuğu bana verdi beni bırak çocuğumu kurtar der gibi. polisler anca gençler boş kapılara diye bağırıyor elleri cebinde. sağ olsun yine insanlığını daha iyi muhafaza etmiş bir çığırtkan holigan kardeşimiz geri kalan holigan kalabalığı tartaklayarak yol açtı da çıktık.
sonra 45 dakika otobüs bekledim çünkü gelen otobüsleri, bizi ite kaka ayı gibi doldurdular ve insan gibi bekleyen biz otobüse binemedik. sonra da kilitlenmiş trafikten dolayı 15dk’lık yolu 1 saatte geldik.

durum buyken o hastanenin orada ne işi var diye düşünüp duruyorum. (bkz: şehir planlaması)

not: ben sadece maç sonrası oluşan çevresel sıkıntıdan bahsettim. kavgadır arbededir stadyumun içinde olan mevzu beni ilgilendirmiyor ama şunu da söylemeden geçemeyeceğim; bursasporlular saldırdı, amedsporlular ise melek kanatlarıyla etrafına gül dağıtıyordu kafasında insanlar olduğunu görüyorum. gerçekten çok komiksiniz.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"timsah arena" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim