antalya belek'te bulunan, rixos oteller zincirine ait bir tema park. çocuklar için her şey özenle düşünülmüş, görevliler çok ilgili. tasarım ve mimari insanı bir masal diyarında hissettiriyor. yetişkinlere de uygun olan muhteşem oyuncakları mevcut. adrenalinden hoşlananlar için 63 metre kadar yükseğe çıkan, sürati durmadan değişen, her şey güzel olacak derken rayların dönmeye başlamasıyla kişiyi dumura uğratan hyper coaster unutulmaz bir deneyim olabilir mesela. her insana, yaş grubuna hitap edebilecek oyuncaklar var kısacası. aqua park da oldukça güzel, çeşitli kaydıraklar var. olumsuz yanlarından biri oyuncakları kullanmak için çok uzun kuyruklar oluşuyor, muhtemelen sezonla ilgili bir yoğunluktur.
belli saatlerde yunus gösterileri oluyor, keşke olmasa. cam bir bölme ardından penguenleri izleyebiliyorsunuz, mahkum oldukları hayat çok üzücü ne yazık ki. üzücü ama insanlar ilgi gösterdiği için devam ediliyor.
not: pandemi nedeniyle şu an birçok oyuncak çalışır vaziyette olmayabilir.
avm kısmında bulunan markaların geneli üst segment markalardan oluşuyor.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"the land of legends" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim