2009 yapımı bir oyun. oyunu en son yeni çıktığı dönemlerde oynadım. hatırladığım kadarıyla anlatayım. isminden de farketmişsinizdir oyun the godfather'den uyarlanmış bir oyun. filmdeki karakterler var fakat hepsi filmdekilerden mi bilmiyorum çünkü filmi izlemedim. oyunda, karakterimizin ismi dominik'ti sanırsam. ya da ben öyle hatırlıyorumdur. ve küba'dasınız. sonra ortalığı karıştırınca kaçıyorsunuz. bir köşke geliyorsunuz. kendi mafya çeteniz var. gangster değilsiniz bu arada sokak mafyası falan değilsiniz, zengin tiplerden öyle bir mafya. ve diğer zengin tipli mafyalara karşı savaşıyorsunuz. bir şehri alıp öbürüne geçiyorsunuz. hatta şehire değil başka bir ülkeye gidiyorsunuz. finlandiya'ya.. burda daha zor görevler. yani oyunda kısa bir sürede 3 ülke değiştiriyorsunuz ardından başka şehire gidiyor muyuz bilmiyorum çünkü sonuna kadar oynamadım.

karakterinizin tipini her an değiştirebilirsiniz, bir kıyafet mağazasına falan gitmenize gerek yok. değişik güzel silahlar, güzel efektler var. ağır müstehcenlik de barındırıyor oyun. fakat güzel, keyifli bir oyun.

oyun tutmamıştı bu arada, yani tutmadı. çünkü oyunda çok bug'ın olduğu söyleniyor. şahsım adına konuşmak gerekirse, ben hiç bug'a denk gelmedim. bu arada sanırsam oyunun multiplayer versiyonu da var. fakat emin değilim.

ve grafiklerine gelirsek, kendi dönemine göre gayet iyi grafikleri var. o dönemde oynayan biri için, çok iyi grafiklere sahip. günümüz açısından da, grafikleri iyi.

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"the godfather ii" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim