#final yapan diziler
dram / gizem / suç
9 / 10
puan ver

öne çıkanlar | diğer yorumlar

fxnetworks'ün the bridge'le birlikte 2013’de çıkmış olan dizisi. başrolünde keri russell ve matthew rhys var. dizinin konseptini oluşturan, yazan ise eski cia ajanı joe weisberg. 1980'den başlayarak, abd'de yaşayan bir sovyet efsanesi olan kgb illegallerini konu alıyor dizimiz. kronolojik sıraya uyuyorlar. bir casusluk, vurdulu kırdılı veya abd'nin dünyayı kurtardığı, sovyetlerin kaka olduğu dizilerden değil. karakterlerin hikayeleri, duygusallıkları, karanlık yönleri, göze alabildikleri, çocukları için ülkelerine, ülkeleri için kendilerine ihanet etmeleri, alt metinlerin yoğunluğu falan ilginizi çekiyorsa kesinlikle izlemelisiniz.
devamını gör...
bugün itibari ile başladığım ve şimdilik bir oturuşta 4 bölüm yutabildiğim, 2018 de final yapmış dizi.

bir sovyet hayranı olarak dizinin soğuk savaş dönemindeki abd'de yaşayan sovyet casuslarını konu edinmesi beni izlerken acayip gaza getirdi diyebilirim. pilot bölüm izleyiciye birinci sezonu komple yapıştıracak kadar başarılıydı. seçilen müzikler için ayrıca halleluja! echo and the bunnymen, phil collins, fleetwood mac.

karakterlerin duygu durumları ekrana oldukça başarılı şekilde aktarılmış, dönemin kaosu ve buna sebep soğuk savaş da göz önünde bulundurulursa bu dizi için söyebileceğim şey; fazlasıyla seksi olduğudur.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"the americans (dizi)" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim