gıda zehirlenmesi hususunda balık ile başı çeker. sıcak havalarda bozulma riski yüksektir. bu sebeple güvenli adresler tercih edilmelidir.
devamını gör...
öğrencilerin vazgeçilmez öğle yemeği.
devamını gör...
içinde domates sosu ve soğan yoksa tadı saman gibi olan döner türüdür.
devamını gör...
öğrenci dostu derdik de en ucuz tavuk döner dürüm 60-70 gr et ihtiva etmekte olup fiyatı 11-12 liralardan başlamaktadır. yani tavuk döner+ayran 15 tele olmuştur. bu durumda öğrenci sormaz mı dost musun düşman mı diye sözlük.
devamını gör...
riskli, ucuz ve güzel besindir. 12-13 yaşlarımda zehirlenmiştim bir kere ama hiç önemli değil, hala yiyorum. atın ölümü arpadan olsun.*
devamını gör...
kırmızı çizgimizdir. her koşulda hayat kurtarır.
devamını gör...
tavuğun kilosu 20 25 tl tavuk döner 12 tl. etin kilosu 70 tl et döner 15 tl. ya tavuk dönerde sıkıntı var ya et dönerde. bir garip denklem.
t: fiyatıyla doğru orantı matematik denklem para politikası iktisat ve daha birçok konunun içinden geçen yiyecek.
devamını gör...
kişisel görüşümce en güzel çeşitleri, hatay soslu olanı ve levanten mutfağında bulunan sarımsaklı mayonezli shawarma*'dır.
devamını gör...
hatay usulü olanlar kendi içlerinde farklılık gösterse de genel anlamda güzel yapılır ve kötü yapılma ihtimali düşüktür. fakat şu paşa, reis ve benzeri döner değil de sos yediren işletmeleri tercih edenlere damak tadı diliyorum.
devamını gör...
hayranı olmayan tek insan mıyım acaba diyorum bazen.
devamını gör...
her koşulda sıkılmadan yenir.
devamını gör...
a101den aldığınızda yiyebileceğiniz karın doyuran en ucuz yemek.
devamını gör...
zaman zaman insanın krizine girdiği yiyecek. üstelik ne kadar sağlıksız yapılırsa o kadar lezzetli oluyor.
devamını gör...
tavuğun en lezzetli hali .
devamını gör...
nedense leş döner gibi geliyor bana.içine sanki tavuğun yenilmeyecek neresi varsa katıyorlar gibi geliyor.öğrenciyken döner artı ayran 1 lira olan yerler vardı
devamını gör...
güncel durumda her şey ateş pahası olduğu için kendisine talep patlaması olmuştur.

yolda yürürken nerede tavuk dönerci görsem hep başında müşteriler var. millet oturup da 1 hamburger yiyemeyecek hale geldiği için tavuk dönerciler çatır çatır iş yapıyorlar. hatta geçen bir arkadaşımın canı çekti diye söyledik. biraz geç kaldı. kurye arkadaş "abi kusura bakma, 3 kurye yetişemiyoruz." dedi.

işletme açmak isteyenler için mantıklı.
devamını gör...
tavuk döner deyince aklıma öğrencilik yıllarım gelir. dershane dönemi üniversiteye hazırlanırken öğlen arkadaşımla 2liraya ayranla birlikte alır, kordona gider orada oturup yerdik. tabii tavuk muydu yediğimiz meçhul.
devamını gör...
tatbak gibi bir işletmenin psikopatını, upuzun zurnasını yemeyenlere çok üzülüyorum perişan oluyorum öncü'yü görünce..
devamını gör...
alt ve orta sınıf türk halkının, sıklıkla yediği fast food tarzı bir yemek türüdür. genellikle memur ve çalışan sınıfın, öğle yemeği olarak yediği, ayrıca kimilerinin de ucuz olması sebebiyle gün içinde karnını doyurmak için tercih ettikleri yiyecektir.
devamını gör...
yemek aldığımız firmanın öğle yemeği için getirdiğinde, pişirmesini ve kesimini fabrikada yapıp tüm ofislerin üç gün döner kokmasına neden olduğu yiyecek.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"tavuk döner" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim