hayatta en çok korktuğum şey. kim bilir bunun ardından nasıl bir felaket gelecek diye düşünürüm hep. bilmem neredeki bir katliamın sorumlusu olmakla suclanmaktan korkarım. meğer parasını ödediğim bir şeyi unutmuşum kasada. hay aksi. yapmayın ya şunu.
devamını gör...
(bkz: böbrek.avi)
devamını gör...
sokaktaysa memleketine gitmek için yol parası istemesi olası.
devamını gör...
muhtemelen şehre ilk kez gelmiştir sizi de yol sormak için durdurmuştur.
devamını gör...
cok yalnızım, bir kahve icebilir miyiz diye devami gelmişti, burada calismaya gelen afrikali siyahi birinden. türkler benimle arkadaş olmak istemiyor diye devam edince kahve içmeye karar verdim ama sonrası hep ayni işte.
devamını gör...
(bkz: sinyalci) olma ihtimali yüksek olan bir şahıstır.
devamını gör...
tabi buyrun? şeklinde cevap vereceğim olay. hani genelde anketörler falan çok kullanıyor bunu kırmamak için dinleyip teşekkür ediyorum.
devamını gör...
anketör, satıcılar, hayvanlara destek derneklerinde çalışanların sıklıkla kullandığı bir cümledir.

eğer acelem yoksa dinlerim.
devamını gör...
hiç bakmadığım girişimdir.
devamını gör...
telefonunuzu , cüzdanınızı , anahtarınızı düşürmüş olabilirsiniz. sizi beğenmiştir numaranızı , instagramınızı isteyecek olabilir. anket için soru soracak olabilir.
devamını gör...
hemen dehşete kapılırım, raskolnikov misali hemen bir balta temin edip tez vururum kellesini. ya siz nasıl paranoyaklarsınız böyle sevdiğim yazarlarım dediğim başlık.
devamını gör...
tanıdığım bir şahıs neden "pardon bakar mısınız" diye seslensin ki? elbette tanımıyorumdur.
devamını gör...
kalabalık bir ortam değilse soru yöneltilen şahsı bir miktar gerer. forbest caddesi* üzerinde elinde broşürle duran çalışanların sıklıkla sarf ettiği cümledir. geneli kuaför, epilasyon merkezi, etüt salonu vs oluyor.

ayırt etmeksizin broşürlerini alıp inceleyeceğimi söyleyip iyi çalışmalar diledikten sonra uzaklaşırım. çünkü kalp kırmaya, motivasyon düşürmeye ne gerek var? caddenin iki ucunda da çöp kutuları mevcut...
devamını gör...
“ buyrun” diye cevap vereceğim soru cümlesidir. herhangi bir şeyinizi düşürmüş olabilirsiniz, bir yer bir şey soracak olabilirler hatta biraz da abartırsam beğendiğini bile söyleyebilirler. yani olasılıklar çok fazla. bir yer soruyorsa biliyorsanız tarif edersiniz, bilmiyorsanız bunu söylersiniz. bir şeyinizi düşürmüşseniz, alır teşekkür edersiniz. beğendiğini söylüyorsa nezaketen yine teşekkür eder yolunuza devam edersiniz. herkes de böbrek avcısı herkes de sapık değil arkadaşlar. biraz sakin...
devamını gör...
dünyanın en gerekli şeyi iletişimi gerçekleştirmek adına yapılması gerekendir. sizden bir yerin adresini sorarak yardım istediğini dillendirebilir ya da sizin haberiniz olmayan bir imdat çığlığınıza koşan kişi olabilir. bir de kibar olurlarsa tadından yenmeyip üstüne şerbetli sos dökülesi insanlardır.
devamını gör...
anlık bir stres yaratır.
devamını gör...
keşke o kadar samimi mutlu iletişimi güçlü bir toplum olsaydık dediğim durumdur. burada birisi öyle dese içinizden kesin bir şey istiyor hayırdır ya da ne ayak bu dersiniz.
devamını gör...
muhtemelen "filanca yere nasıl gidebilirim?" diye soracaktır. biliyorsam gitmek istediği yeri tarif ederim, yakınsa eşlik de edebilirim.
devamını gör...
defalarca tanımadığınız bir şahsın aniden pardon bekâr mısınız demesi diye okudum.
kafa gitti yine.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"tanımadığınız bir şahsın aniden pardon bakar mısınız demesi" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim