sohbet ortamında ise tat kaçıran insandır.
devamını gör...
bağımlıdır.
devamını gör...
ortamdaki en sinir olduğum kişi. biz konuşup tartışırken telefonda gördüğü bir şeye gülünce bi sessizlik oluşuyor. bi de tam sohbetin ortasında " ne olmuş? " diye araya giriyor ya elinden telefonu alıp kafasında parçalayasın gelir.
devamını gör...
bir süre muhabbete katılıp sonra birden telefonla ilgilenmeye başladıysa ortamdaki muhabbet artık o kişiyi sarmıyordur ve konuşanlara bön bön bakmamak için telefona bakıyordur.
devamını gör...
zamanını boşuna harcayan ve gözlerine oldukça fazla zarar veren insandır.

bir kitap, dergi veya ilgi çeken bir şey ile uğraşmak hem bedensel hem de ruhsal açıdan çok daha sağlıklıdır.
devamını gör...
kendisiyle evliyim. ne anlatırsam anlatayım göz teması kuramıyorum, sürekli elindeki telefonla uğraşır. ben de kolay yolu buldum, önemli bir şey söylemem gerekiyorsa mesaj atıyorum.
devamını gör...
anı yaşamaktan uzak insandır. gerçek dünyadan bihaber sanal bir dünyanın içine hapsolmuştur, farkında değildir. yapacağı en ufak bir işte bile aklı sürekli telefonundadır. telefonların hayatımıza girmesiyle zaten dikkat, odaklanma problemlerimiz fazlasıyla arttı. bir de bunu kontrol edemeyeceğimiz noktalara taşımak çok daha kötü.
devamını gör...
günümüzde özellikle çocuklarda çok yaygın bir durum haline geldi bu.
tebrikler, geleceğin yetişkinleri bu tipler olacak işte.
bunu yapan yetişkinlerde var hiç birini desteklemiyorum. telefonlarıyla birlikte gömülecekler ya zaten nasıl olsa.
devamını gör...
bazen imreniyorum bu insanlara.
ben ki ; telefonum olduğunu unutup iki gün sonra,iki saat arıyorum.

evet,insan sevgim pek yok.
devamını gör...
canı sıkılan insandır. zaman geçer gün biter mantığıdır.
devamını gör...
etrafında insan olmayan insandır yalnızdır gelip sözlükte yazıyordur
devamını gör...
benim gözlemlediğim kadarıyla bu tip insanlar iş adamı değiller. borsa ya da herhangi bir kuru falan takip etmiyorlar. aynı şekilde yararlı diyebileceğimiz türden; makaledir, dergidir, bültendir, e-kitaptır gibi geliştirici şeyleri de takip etmiyorlar, okumuyorlar (telefonla ilgilendikleri zamandan bahsediyorum, genel olarak geçirdikleri zamandan değil.).

bu tarz insanlar hep ınstagram, snapchat gibi sosyal medya mecralarında günlerinin yarısını harcıyorlar. şakasız söylüyorum, haftalık ekran süresi ortalaması 13-14 saat olan insanlar gördüm ve dediğim gibi yararlı bir şey takip ettikleri de söylenemez. boş beleş tipler bana kalırsa. kimseyi böyle yaftalamak hoşuma gitmez lakin gerçekten öyleler. tüm gün gittikleri yerleri paylaşıp mütemadiyen internette sörf yapmaktan hiç mi sıkılmazsınız?

ben 1.5 saatten fazla aralıksız bakamıyorum böyle mecralara. midem bulanıyor. yararlı olacak hoşuma giden bir şey varsa o ayrı. lakin her gün her dakika o ne yapmış bu ne yapmış diye sürekli abuk sabuk şeyleri takip etmeyi cidden küçümsüyorum. ortamda da ellerinden telefon düşmez bu tiplerin.
devamını gör...
çocuklarla birlikte büyükleri de etkileyen bir durum. özellikle topluluk içinde oyun bile oynayan büyükler var.
devamını gör...
muhabbeti takip ettiği sürece sorun yok da muhabbetin içine tükürüyorsa sıkıntı oluyor.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"sürekli telefonla ilgilenen insan" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim