evet dostlar, sözlüğümüzün hali içler acısı hala göremeyen var ise göz doktoruna gidebilir. ve ortam güve gibi troll istilasına uğruyor bu durumda doğal olarak. ee bende de kurt var eleştiren tanım yazmadan duramıyorum trollere.(bkz: swh) sonuç ne oluyor sizce? evet efenim sevgili sözlük emekçileri sizce? tabii ki 3 5 ergen trolle muhtaç hale gelen yönetim beni tehtid ediyor ve tanımımı siliyor! çünkü troller giderse iyice bitecek burası aciz duruma bakar mısınız? yüzlerce binlerce saygı ve mantık çerçevesinde yazdığım tanıma saygı duymazlar, trollere bayılırlar! buradan giden de bu sebeple gitti anladınız kim olduğunu siz! darısı başıma inşallah bakalım.

troller, daddy ve ben ile ilgili yarası olan ''sek'' fun club üyesi (bkz: cözülemeyen sudoku) harici geri kalan tüm yazarlara yapıcı eleştirileri için teşekkür ederim. bunca pislik arasında senden bir b*k olmaz sözünü de hakaretin dibi sayanlara saygılarımı yollarım.

kimsenin burada kurallara itiraz ettiği yok da birazda kalite politikanız olsun yahu franklin, benim karşımdaki 20 metrekare elektrikçinin kalite sertifikası var. ha burası dingo'nun ahırı akredite kalite denetçileri tarafından denetleniyor diyorsan o ayrı.

ha yanlış anlaşılmalar görüyorum ayrıca, ben burada gidecem şeklinde bir algı yaratmak istemedim, ben gitsem noluuur gitmesem nolur hayatım boyunca kendimi bu resti çekecek kadar önemli hissetmedim yanından bile geçmedim hatta. kastettiğim emeğe yazık hareketlere sitem mayetinde.
devamını gör...
artık herkes başlık açıyor kimse tanım yazmıyor nedense birde çok fazla abuk subuk başlık açılıyor güzel açılan başlıklar çöp oluyor.üzücü bir durum açılan başlık okunmayınca insan başlık açmak istemiyor.
devamını gör...
başlık altı tanımlara bakıyorum genelde hep aynı yazarlar hepsine isim olarak aşına oldum yeni mahlaslar göremiyorum uzun zamandır. sanırım sözlük durgun bu ara
devamını gör...
bu yaklaşım tarzına ve trollerin savunulduğu tezine katılmıyorum. sözlükte herkes rafine zevkine göre seçip istediği başlık altına yazıyor. defalarca bu format konusunun ısıtılıp gündeme getirilmesi ise okuyucuları yormaya başladı. ortak paydada buluştuğumuz kırmızı çizgiler genel hatlarıyla belirlenmiş. bunun haricinde bırakınız yazsınlar demekteyim.
devamını gör...
başlıklarda o yazarlardan başkasını görünce şaşırıyorum, acaba yanlışlıkla başka bir sözlüğüme geldim diyorum.
eğlenceli yazarlar bu arada ama bazen tadının kaçtığı da oluyor.
devamını gör...
zırlamak yersiz.

çok ses getirecek bir başlık zaten o ‘çöp başlıklar’ arasında illaki fark ediliyor.

burada üstünde durulması gereken troller yerine sizin çok tırt yazmanız.

olay bu.
devamını gör...
moderasyonu yermekten bıkmadınız ha! onlar gayet işinde gücünde ve ilgililer sorunlarımıza. sen de gelip burda “daddy gibi ben de giderim” atarı yapıyosun. e gerçekleştir madem. hadi sağdan sağdan.


- ooo bayramlık ağzımı açmamı gerektiren editler bunlar. lakin ben at gözlükleriyle dünyaya bakan biri ile akşama kadar laf dalaşı içersinde bulunamam. o mixerlik olaylarınızın içinde bulunan her arkadaş biliyor kimin ne yaptığını ve söylediğini, hatta objektif bakabilenler benim arkadaş grubuma yöneliyor. çevrendekiler azalırken fark etmen gerekiyodu aslında ama malum, gözlüklerin getirdiği kısıtlı bakış açısı.
devamını gör...
görmediğimdir.
yeri geldi lucifer uçuruldu, yeri geldi kızıl nelson uçuruldu.
ve sayamadığım bir çok troll de uçuruldu.
format belli, kurallar belli.
ve evet darısı başına inşallah.
edit: abdulseyidbincabbar da 1 gün uçurulmuş.
devamını gör...
çok ağır bir taş geldi kafama.. ne yaparım bilemiyorum. çaresiz, üzgün, yalnız..

siz yazın da biz değerlendirelim o zaman tarzı bir yaklaşım içinde bulunmayacağım. isteseniz de yazamayacağınızı biliyorum. işi gücü yazar eleştirmek olan kişiler, kendisine sözlük yazarı diyor, burayı mirc e çeviriyor ona yanıyorum sadece.

bu kadar boş yazıp o kadar takipçiyi nasıl yaptın diye sorarlar adama. adamcılıkla bir yere geleceğini sanıyorsun. yazdıkların bomboş. elle tutulur bir yanı yok. sadece iyi veya kötü eleştiri.. fasa fiso. gidenin sebebi de ben değilim. sadece 3 saat uykuyla sözlükten çıkmayan senin, asıl sebebi daha iyi bilmen lazım.

bir mektup yazarım, yokluğundan da ağır olur*) bunun da bilincinde ol.
devamını gör...
kar amacı gütmeyen bir platformda, bilakis bir trollün yönetim tarafından 'ölümüne savunulması' söz konusu değil. kulağa da pek mantıklı gelmiyor.
bir kural listemiz mevcut, moderasyon keyfine göre değil kurallara göre işlem sağlamakta.
sözlükten x gidecek, y kişisi uzaklaşacak diye hamle yapamayız.
dileyen, dilediği sözlükte yazabilir.
devamını gör...
sözlüğün uzun soluklu yazarlarından birisi olarak, geldiğim günden beri şu sözlükte tek rahatsız olduğum konu; kişilerin kendi gibi olmayanlara tahammülü olmaması. benim bir sözlükteki ilk mottom: ben yazabiliyorsam herkes yazabilir. evet herkes! yazarların yazdığına kural ihlali varsa müdahale edecek tek merci yonetimdir. yazdığı şey bana göre yanlış olabilir, asla yazdığı şeyi desteklemiyor olabilirim, o zaman da aynı başlığa karşıt görüşümü yazar, tepkimi ortaya koyarım. ama "buu burda yazmasın yaa" demem, diyemem. çünkü benim bir yazdığım da başkasına ters gelebilir. o zaman da o, "bu nickini söyleyemediğim tip gitsin bu sözlükten" diyebilir. saçma olur.

ikinci konu da, "yönetim benim tanımımı sildi, işte başkasını savundu" denmesi sorunu. 800 küsür tanım girdim. 2 tane tanımım silindi. biri flood gerekçesiyle, ikincisi - zaten silineceğinden emin olarak yazdığım - tanım olmayan, başlık konusuyla alakasız, başlık açana kişisel yazdığım bir yorumdu. dayanamamış yazmıştım. silinmese de bir süre sonra imha edeceğim bir entrydi. şimdi ben anlamıyorum, "benim tanımım silindi ühüü" tavrını. kurallara uygun değilse silinir, bunun lamı cimi yok. açıp bir daha kuralları okumanızı öneririm. kurallar çiğnenmek için yoktur. bu sadece burada geçerli değildir. bulunduğunuz her topluluk için geçerlidir.

yönetimin adam kayırdığına şahit olmasam da, bu konuda yorum yapmıycam. bunca yazdığım şeyin, "onları savunuyor işte" teziyle çöp edilmesini istemiyorum zira.

giderim, bak gidiyorum, gittim gidicem demek için başlık açanlara da çok masum bir gözle bakamıyorum malesef. kimse bulunmaz hint kumaşı drgil. kendi adıma, burada ben olmasam da, başkaları olacaktı. yani ne ben burdayım diye bu sözlük bu güne geldi ne de ben gidince bitecek.
bir gün biter mi bunu yaşamadan bilemeyiz. umarım bitmez. buraya bir kelime dahi yazıp, çizen ve arka planda emeği olan onlarca insan var. bitmesini istemem. ama biterse de, bu birkaç kişi yüzünden olmaz. bu algı bana hastalıklı geliyor.

yanisi şu; yazmak isteyen yazsın, istemeyene elveda. bu asla kişisel bir şey değil. kimseyle arkadaşlığım yok burada. ama gitmek isteyen kim varsa/olursa lütfen elveda..
devamını gör...
bin kere açıldı bu tarz başlıklar. sen de bin birinciyi açtın şimdi. adam sözlüğü istediği gibi yönetiyor. bu tarz şikayetleri dikkate alsaydı senden öncekileri alırdı zaten. bin tane daha açılsın bu tarz başlıklar; yönetici yine seni beni mi dikkate alacak allasen? beğenmiyorsan gidebilirsin.
devamını gör...
hiç trol başlık veya entry girmedim diğer sözlükler de dahil ancak yerinde ve kimseyi aşağılamayan trol denemelerini seviyorum.
devamını gör...
kaygı bozukluğu olan yazar beyanı.
sakin ol dayı, burası da böyle bir yermiş diyip yazmaya devam etmelisin. kasma bu kadar dayııı.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"sözlükte canlılık yok diye trolleri ölümüne savunmak" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim