17 şubat çarşamba günü saat 22.00'den itibaren radyonun ilk canlı yayını ile karşınızda olacağız.
program yapan çok değerli yayıncıları, sözlüğün kurucusu yoldaş benjamin franklin'in yanında, gomercan ve ben de kısa söyleşiler ile supportgirl'ün konuğu olacağız.

aynı zamanda ilk interaktif yayın olması sebebiyle de tüm dinleyeciler ilgili başlığın altına yazarak yahut supportgirl'e mesaj atmak suretiyle; yayın süresince düşüncelerini, fikirlerini ve ifade etmek istediklerini
yazarak yayına katılabilecekler. ardından stoklanmış kişiye özel likitlerinize eşlik edecek müziklerle birlikte canlı yayınların kurdelasını da keseceğiz.

17 şubat akşamı olacak yayına dahil olmak ve yapacağı programı tanıtmak isteyen tüm yayıncıların sesli kayıtların alınması için discord veya sözlük üzerinden supportgirl'e ulaşması rica olunur. sesli kayıt vermek istemeyen yayıncılar ise yapacakları programın konseptini yazılı bir metin halinde supportgirl'e ulaştırması halinde canlı yayında anons ettirebilecekler.

-ayrıca yoğunluk sebebiyle hala görüşemediğim ve yayın yapmak isteyen yazarlarımızın olduğunun farkındayım. bu konuda yoğun bir çaba harcıyorum. bu süreçte siz de benimle tekrar iletişime geçerseniz çok memnun olurum. discord veya sözlük üzerinden ulaşım sağlayabilirsiniz.

kafasozluk.com/radyo/
devamını gör...
(bkz: yatçaz kalkcaz yatçaz kalkcaz yatçaz kalkçaz)

çarşamba gününü iple çekmemize sebebiyet veren yayındır. radyo gayet güzel başladı ve daha da güzel bir şekilde devam edeceğinden hiçbir şüphem yok. emeği geçen tüm arkadaşlarımızı teker teker tebrik ediyorum.
devamını gör...
heyecanla bekledigim yayındır.
devamını gör...
güzel bir haber, başarılar...
devamını gör...
benjamin de bizi duyacağ mı?
devamını gör...
haydilililililili zılgıtıyla hayırlı olsun diyorum .güzel işler olmaya devam ediyor * ben de konuk olacağım değil mi bir de ? *
devamını gör...
sözlük radyo çok güzel bir fikir bence. kafa sözlüğü seviyorum (galp).
devamını gör...
heyecan verici ve güzel bir başlangıç. çarşamba olsun hemen. inşallah başarılı ve verimli bir proje olur. meraklandım şimdiden. pandemi döneminde ilk kez böyle kalabalık ortam aktivitesine katılacağım. maskemi takıp gelcem. *
devamını gör...
anlaşılan youtube kanalı pek aktif olarak kullanılmayacak diye düşündüğüm haber.
devamını gör...
caanımın içinin sesini sekiz gözle beklediğim yayın.(bkz: swh)
devamını gör...
iyi şeylerin habercisi olan canlı yayın. radyo’nun kalitesini artıracağından emin olduğum programların ,içeriklerini de öğrenebileceğimiz canlı yayın. sözlük radyosunun başarılarının daim olması temennisiyle.
devamını gör...
kaçırdığım yayındır. kafasozluğe yazar olmamın da bir sebebidir.

radyo yayınları genellikle ikinci dünya savaşı sonrasında haberleşme için kullanılırdı. soğuk savaş döneminde ise zirve dönemini yaşadı. insanlara hüzün de aktardı sevinç de. ben hüznü duymak istiyorum şarkılarda, şimdi diyebilirsiniz ne gerek var radyoya aç dinle. hayır kader gibidir radyo, en sevdiğini beklemek gibi beklersin, bazen gelmeyeceğini bilsen de.
devamını gör...
bu kadar iyi kalpli kişi varken çok iyi olacağını düşünmüyorum.
devamını gör...
14. (tematik)
kaçırıp kaçırmadığımı merak ettigim yayın.
devamını gör...
hep yayıncı, hep yayıncı. kendi listemizi yaptıysak, çok da güzel oldu pek de çok güzel oldu bir listeyse bu. ancak bu listeyi çalmak için mp3 biriktireyim, yayına çıkıp "çukulata renkli şarkıcı"dan bahsedeyim gibi niyetimiz yoksa ne olacak? diğer yazarları bu listeden neden mahrum bırakıyorsunuz? yok mu yayıncı değil de dj olan kişi radyoda. herkes illa kendi listesini mi çalmalı? neticede herkes bir "bay j" değil. komiklikler şakalar falan. sahne korkum var benim ayrıca. maaş da vermiyormuşsunuz.

listeme 4 saatlik bir zaman dilimi ayrılarak kesintisiz çalınmasını talep ediyorum. (30 dakikada anlaşabiliriz) ( tamam tamam 15 olsun)
devamını gör...
heyecanla beklediğim radyo yayını. sözlüğe giriş yapalı henüz 10 dakika oldu olmadı, ama fikri şimdiden beni heyecanlandırdı.
devamını gör...
moderasyonun ilkkez ulusuna sesleneceği canlı yayındır.
keşke daha önceden seslerini duymamış olsaydım bi tık daha heycanlı olurdum.
olsun suportgirl yazarını ilkkez duyucam.
keyifli bir yayın olacağına eminim.
devamını gör...
bu akşam başlayacak olan, benim de başlangıç bölümüne konuk olduğum yayındır.
bekleriz efendim.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"sözlük radyo’nun ilk canlı yayını" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim