bu hatayı ilk defa hayatımda burda yazar olduktan sonra yapmıştım, 2-3 hafta kadar.
sonra sözlük denilen yer böyle bir yermiş demek ki dedim.
çok kafa dengi, zeki, iyi niyetli,mizahtan anlayan yazar arkadaşları ayrı tutarak söylüyorum, çoğu insan dikkate alınmayacak kadar boş bu platformlarda, o yüzden ne bilgi paylaşımı yapmaya kasmak mantıklı, ne de savunduğunuz bir konuyu başlık açarak, klavyeye vura vura yazmak mantıklı.
bu yüzden işin goygoyundayım, zaten hayatımın geri kalanında kendime kattığım artılar beni tatmin ediyor.
teşekkürler.

edit:yok bazı insanlar cidden sıkıntılı, ''çok'' yazdım oraya hiç mi okumuyorsunuz şu s*ktuğumun başlığını tanımını, atlaya atlaya mı okuyorsunuz ? zeka geriliği mi var nedir ?
devamını gör...
keşke o kıvamda olsa.
devamını gör...
yapılmaması gerekendir. goy goy, testis muhabbeti yapıp geçmek gerek.
devamını gör...
bir iş yapıyorsak niye ciddiye almayalım ki, birilerine ya da bize bir faydası olmayacaksa niye vakit harcayalım? insanları değil işi ciddiye almak taraftarıyım her zaman.
*herkes goygoyuna burdayım kıstasını benimsemiş, merak ediyorum hiç mi eğlenmiyorsunuz sözlük dışında bir yerde. biz de tdk tadında yazmıyoruz hani.
devamını gör...
ciddi biriyseniz her ortamı ciddiye almanız normaldir diye yanıtlayabileceğim başlık. düz mantık.
devamını gör...
arkadaşlar size göre neden herkes boş burada? insanların yazdığı 3 5 yazıdan bu çıkarımı yapabiliyorsanız tebrikler insan sarrafı olmuşsunuz diyeceğim. bir insan sizden katbekat donanımlı olup yine de burayı bilgi paylaşımı için kullanmak istemiyor da olabilir, çok fazla bilgiye sahip olmayıp yine de bilgiye aç olup öğrenmek için gelmiş de olabilir, yine bilgi sahibi olmayıp araştırma yapan ve bu araştırmalarını da burada insanlarla paylaşmak isteyen biri de olabilir. binbir çeşit insan var burada. sözlükte bir şeyleri beğenmiyorsanız iki seçeneğiniz var, ya kalıp istediğiniz doğrultuda paylaşımlar yaparak bu bahsettiğiniz ortamdan daha uzak bir çerçeve oluşturmaya çalışırsınız ya da gidersiniz. bu kadar basit. bu kadar büyük bir topluluğu kendi isteklerinize göre şekillendiremezsiniz maalesef ki. hele okuduğunuz birkaç şey üzerinden insanları dolu boş şeklinde etiketlemek inanılmaz saçma. anlayamıyorum gerçekten.
devamını gör...
geliyorlar. eee kalite çok düşük. vay, sözlük çok bozdu.

kardeş, burası kütüphane değil. bilgi almak istiyorsan, istediğin bilgiyi sonuna kadar alabileceğin, sırf o konuya ait siteler var. paylaşılmasın dediğim anlamayı çıkarmayın fakat, illa ki paylaşılsın diye bir şey de yok. öğretim görevlisi tadında yazmanın da manası yok.

beni burada kimin ne olarak gördüğü mü? umurumda değil. 29 harfin değişik şekilde dizilmesi ile oluşturduğunuz kişiliklerinizle varsınız. ekranı kapatınca yoksunuz.
bu kadar basit.
devamını gör...
sözlükte gün içerisinde gerçekleşen hadiseleri, akşam olunca analiz etmeye başlarım.

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
böyle bir şey yok.
ama sözlük beni çok ciddiye alıyor.
devamını gör...
bunu sadece tek uğraşı burası olanlar yapar.yani ben*
devamını gör...
geçen herifin teki bana özelden nasıl sövüyor, neymiş açtığı başlığa gif koymuşum. yakında pıçaklıyacaklar beni.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
apaçi işidir.
devamını gör...
hocam artık bu muhabbet baymadı mı? he lan sözlüğü ciddiye alıyoruz bazen kol kadar da entry giriyoruz itirazı olan var mı? sözlüğü ciddiye almak, sözlüğü ciddiye almamak, hayatını sözlükte geçirmek vs… bi salın şu yazarları herkes kafasına göre takılsın yazsın çizsin ya. yeter be!
devamını gör...
yav tamam en cool sizsiniz sozlugu falan ciddiye almiyorsunuz. o ne snobluktur, kiskaniyom sizi.
at gelmis burada kari kiz kovaliyor sonra vay efendim sozlugu ciddiye almiyorum ulan daha 2 ay once milleti linc ediyordun beyaz kadin menajeri seni.
devamını gör...
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
normal hayatta çok ciddiye alınır şeyler yaptığımız için herkesin ulaşabildiği mecralarda yazıp çiziyoruz bence. sözlük bunlardan sadece biri.

ben biraz boşladım burayı gerçi acayip işlerle ugraşıyorum çünkü ama aklından geçenleri dile getirmek çok keyifli kötüye kullanan birileri ve göz tırmalayan bir kaç başlık dışında gayet güzel.

bir gün gidersem sebebim herkesin modernize edilememiş o hayatının, ısrarla modernlesmis gibi gösterilmeye çalışılırkenki samimiyetsiz, uslupsuz ve sansürsüz konuşmaları olabilir.

arkadasim modernlikle terbiyesizlik arasinda fark var. degil mi ama?
devamını gör...
sadece işin içinde para varsa ciddileşirim. sahiden yoldaş varmı güzel düşüncelerin bununla ilgili? asgari ücretin altında çok güzel yazabilirim burada..
devamını gör...
nasıl olduğunu henüz çözemediğim iş.

ciddiye almak -en azından benim bildiğim kadarıyla- hayatını ve kararlarını etkileyen işlerde geçerlidir. evlilik ciddiye alınır mesela. üzerinde çalışılan bir proje ciddiye alınır falan...

sözlük nasıl ciddiye alınıyormuş? şurada 5 dakikamı bile geçirsem iyi geçirmek isterim tabii ki ve buranın daha kötüye değil iyiye gitmesi için de varsa şikâyetim, dile getiririm onu. bana göre ciddiye almak böyle bir şey değil. siz ciddiye almak deyimini hafife alıyor olabilir misiniz ki?

buradaki kişileri ciddiye alırım ama. hepsi kanlı canlı insanlar sonuçta, yapay zekâ değiller. gerçekte karşımda ciddi bir konu anlatılırken nasıl saygıyla dinliyorsam buradakileri de aynı saygı ve ciddiyetle dinlerim ama sözlüğün kendisini ciddiye almak, yatıp kalkıp düşünmek, gittiğim her yere zihnimde sözlükle gitmek diye bir şey yok. temiz havanın tadını çıkardım mesela bugün dışarıda 1 saat kadar. bir taşa oturup da "neden formata uygun tanım girilmiyor, nedeeenn!!!" diye bahçe duvarlarını yumruklamadım. aklıma bile gelmedi. herkesin de bu durumda olduğunu tahmin edebiliyoruz, değil mi?

neyse efendim. sevmiyorum bu cümleyi hiç. saçma buluyorum. gerçi yazılı iletişimin lanetine sık sık uğrayan ve smiley kullanmadığı her cümlesinden sonra "niye kızdın?" lafını işiten biri olarak, burayı ciddiye aldığımın sanılmasına da pek şaşırmazdım ya, neyse...
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"sözlüğü çok ciddiye almak" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim