bilmiyorum forumsal bir başlık mı ya da anket mi bu da, bunların ayrımını yapamıyorum henüz. eğer formata aykırı ise silin gitsin lütfen. sadece bazen burayı günlük gibi kullanıyorum hepsi bu. bundan da rahatsızlık duyanlar olacaktır, üzgünüm...
t: yazarların itiraflardan, söyleyemediklerinden ziyade yansıtmak istedikleri için açılmış başlık.
az önce bir entry okudum ve sadece çok üzgünüm. okuduğuma değil, yazan yazarın acısını bildiğim için üzgünüm, acısını gizliden paylaşıyorum. söylemek istediğim ise şu ki; bilmesek de, konuşmasak da, hiç tanımasak da bazen birilerine dokunuyoruz; kalbine, ruhuna, acısına, gülüşüne, gözyaşlarına... darmadağın da oluyoruz garip ama oluyoruz işte. bu bazen çok fazla geliyor çünkü elden bir şey gelmiyor. bunları yazıyor olmam ona fayda sağlamıyor ama ben kendimi iyi hissediyorum. bunun için de suçlu hissediyorum. bu kadar kolay olmamalı çünkü, bazı olaylar karşısında insan bu kadar kolay iyi hissedememeli. sen haklısın ve neden haklı olduğunu az önce anladım.
devamını gör...
mesele inananlar ve inanmayanlar değil. umursayanlar ile umursamayanlar arasında.
devamını gör...
iyi geceler yazarlar belki diyeniniz yoktur
devamını gör...
artık kendimi kandırmak istemiyorum.
şaka gibi gelen yılları yaşamak zorunda bırakılmak ne kadar zor.
devamını gör...
puşt hadi iyisin bu sene de ölmedin demek istediğim başlıktır.
devamını gör...
hala yazar dendiginde üstüme alınmıyorum . ünlü kitap yazarları kastediliyor sanıyorum sonra dank ediyor .
devamını gör...
mutluluktan da öte başka bir his eksik bu dünya yaşamında. kimsenin adını bilmediği bir his. eksik işte. bu gayet açık. kimse inkar edemez. pozitif bir his bu. ama hayatta değil. onu arıyoruz. gelsin ve bizi kurtarsın.
devamını gör...
yeni yıl şakaları bittiyse tavrımızı takınıp ciddiyetimizi koruyalım lütfen . dolar yedi buçuk, euro dokuz lira ulan. yarın aynı türkiye'ye uyanacaksınız.
devamını gör...
bu ne güzel bir sözlük böyle ya. insanları ayrı güzel, formatı ayrı, turuncu teması ayri. ( turuncu renk sevdamizi herkes bilsin :)) ) umarım zamanla hayal kırıklığına ugramam.

bundan sonra daimi mekanlarımdan biri haline gelecek. eksiden sıkılanların ve alternatif arayanların uğrak mekanlarından biri haline gelecegine inanıyorum.

umarım git gide daha iyi bir hale gelir zamanla kalitesinden taviz vermeden büyür. sonu diğer sözlükler gibi olmasın da :/

şimdilik burayı sevdim. anonim olarak takılacağım.

redd-şebnem ( her neyse)
devamını gör...
ne güzel 50 bin yıl evvele kadar vahşi maymunlar olarak yaşayıp gidiyorduk. aşk, sevgi, mevgi hanginiz başımıza bela ettiniz ulan bunları? itiraf edin.
hanginizin atası o mağaraya resimleri ilk çizdi? ee fena mı oldu? bugün artık interneti bulduk diyebilirsiniz. eee arkadaş, ayrılık acısını kim buldu? neden buldu? tanıyan varsa söylesin. kendisini dostlukla öldüreceğim.

ne güzel yaa, 50 bin yıl evvele kadar vahşi maymunlardık. bugün ne erdemli bireyleriz ne de toplum olarak bir şeye benzediğimiz var. saçma sapan şebeklik ritüeeleriyle üreyip gitseydik yaa. gerçi yine aynısını yapıyoruz.
ayrılık acısını kim buldu ulannn? böyle bir şey olabilir mi? arkadaş biz maymunuz, özlemek nedir yaaa? doğada yok böyle bir halt. bu boku biz yedik.
devamını gör...
bilmediğiniz şeyler hakkında konuşmayın komik görünüyorsunuz.
devamını gör...
çalışmak istemiyorum.
iş yerimden nefret ettim.
sabah dolunay varken(ona sabah denmez bildiğin geceyken hala yani)işe geliyor olmaktan nefret ettim.
mobbingten nefret ettim.
takıntılı patronumdan nefret ettim.
yalnız çalışıyor olmaktan nefret ettim.
günde 10 saat çalışıp(1 saat de yol ekleyin, etti mi 11 saat),yaşayacak zamanım kalmamasından nefret ettim.
imalardan nefret ettim.

ya ben emekli olmak istiyorum.
devamını gör...
bu kadar bilgisiz olmayın, araştırın, okuyun, öğrenin... her duyduğunuzu buraya koşarak başlık açmayın, komik oluyorsunuz.

ben duyduğuma inanmam, gördüğüme de inanmam. bir bilginin doğruluğuna veya yanlışlığına beni ikna etmek çok zordur, birkaç kaynaktan o bilgiyi teyit etmem lazım.
devamını gör...
birine körü körüne bağlanmayn.
devamını gör...
planlarınızı, hedeflerinizi insanlara anlatmayın şeklinde katıldığım başlıktır.
devamını gör...
hayat bir gün o gün bu gün dünü takmayın arkadaşlar (taktıkta noldu ?).
devamını gör...
olum sözlüğe yazıyoruz zaten, bunun için ayrı başlık açılır mı ?
devamını gör...
kehribar gözleri olan kadınla zencefil molası.

dün fırında şirket kavurması kodlarken, bariz bir şekilde blöf yaptığımı farkettim. bütün bunlar şeftali kuruntusu geçirdiğim için başıma geliyor. sabahları kaşarlı ahtapotla besleniyorum diye akşama kadar kariyerim ağrıyor. 3 boyutlu cinsellik çikolatası gibi eriyorum bu havalarda. üstümden metro istasyonu geçmişte gişelerimin haberi yokmuş minvalinde bahanelerle kendimi avutuyorum. ne yapayım organlarım halden anlamıyor, hormonlarımın omega bilmem kaç yağı aşermesine kayıtsız kalamıyorum.

annemle banka soymaya giderken yanında pazar arabası getirmesinden utanıyorum hala. galakside benim kadar şerefli bir keş olmadığına dair kendi üstüme tez yazıp bahis oynayacak kadar yolumu şaşırdım. biri omuzumdan tutup beni okula yazdırsa keşke. sevgilimi evde unutup sınavdan kalsaydımda bir şey değişmeyecekti. okuma engelli vatandaşlara kelime kolisi hazırlayıp yardımlayan yayın evlerindeki sobaların üzerinde mandalina kabuğu yakan teröristler kadar acımasız ve ozon düşmanı köpek balıklarına söyleyecek bir şey bulamıyorum diye oturup ağlayacak değilim ne yazıkki.

köylü biriyim ben, diğer insanlar gibi şehirlilikler yapamıyorum. ne kendime ne başkasına bir şehirliliğim yok. bütün köylülüğü kendime yapıyorum. tezek dolu kadehler kaldırıyoruz kızılay çadırında. dolum günü geçmiş bir yangın tüpü kadar çaresizim. başkentimin yüzünde patlayan sivilce kadar genç kalmak istiyorum. zaman porselen bir tabak gibi kırılıyor kalbimde, kehribar gözlü bir kadınla tam da şu havada müzelerden zencefil toplarken.
devamını gör...
'' bir kitap önerir misin lutfen bana?'' çevremi baya baya daraltmadan önce daha sık duyduğum bir cümleydi bu. eskiden sevdiğim kitapları önerirdim de. hatta değer verdiğim bir insansa kütüphanemden o kitabı ödünç bile verirdim. bana geri vermiş, vermemiş de umrumda olmazdı. babil'in asma bahçeleri çağında yaşamıyoruz sonuçta, her kitabın tek bir baskısı yok. o kitabı tekrar okumaya ihtiyaç duyarsam başka bir baskısını alabilirim.

son zamanlarda epey tahamülsüz bir insan oldum. hala çok sık duyduğum bir rica ''memo bana bir kitap önerir misin?'' her defasında aynı iyimser aptallıkla öneriyorum hala. takıntı yapıyorum sonrasında ''aldı mı, okudu mu?'' çoğu alıyor ama kimsenin bir şey okuduğu ettiği yok.

rica ederim kimse benden kitap önerisi falan istemesin. dünyam yeterince karanlık. bir de bu tür paradoksların kağıt yaralarına hiç tahamülüm yok. okursanız ekime, okumazsanız aziz nesin'e.
devamını gör...
ölüm olduğu gercegini aklinizdan cikarmayin. tum o hirslariniz, idealleriniz, daha cok para kazanma arzunuz, anlik zevkler icin soylediginiz yalanlar, kirdiginiz kalpler... bu dunyanin illuzyonuna kapilarak yaptiginiz seyler. buradan idealleriniz olmasin anlami cikartmayin. tabi ki olmali ve onun pesinden kosmalisiniz. ama sizin cikariniza olacak hicbirsey icin baskalarinin ustune basmayin. sevdiginizi aldatmayin, sizin uzerinizde emegi olanlari kirmayin. misal annenize cok mu ofkelendiniz ? 30 saniye es verin kendinize ve onun ölmüş oldugunu hayal edin.
eyyorlamam bu kadar.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"sözlük yazarlarının söylemek istedikleri" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim