insanı sinir eden bir kezban. ne gerek var kardeşim nasıl dogduysan öyle yasa. allah allah. evet.
devamını gör...
harcanır.
devamını gör...
zengin biriyle evlenecektir.
devamını gör...
kollarında şıkır şıkır altınlarla herkese "canım,kuzum"diye hitap edecek, dışarıdan aşırı mutlu gözüken! bir hayat sürecektir. birtanesi kocişini çekemeyenleri çatlatacaktır.
devamını gör...
olmayınca olmuyor,aileden gelmeli böyle şeyler,oturuşundan,konuşmasından,tavrından ele veriyorsunuz,boşuna taklit ayakkabılara,çantalara,gözlüklere para vermeyin derim.o değilde gözünüz bozulcak.
devamını gör...
türkiye’de sosyete dediğinizin yüzde doksanı bu insan gibidir.
eğitimsiz ve cahildir.
sosyete görmek isteyen alp dağlarındaki bazı geniş arazilere ve como gölünün oraya gitmeli ya da bavyera’ya.
bir nesil öncesi köyden gelmeler sosyete oldu sahaflardan aldıkları paşa baba resimleri sayesinde.
devamını gör...
"alışmadık popo'da, don durmaz" diye bir laf var. bir insanın içinde kezbanlık ya da varoşluk varsa, al onu istediğin kalıba sok bir yerde mutlaka sırıtacaktır. en basitinden sonradan görme insanlara bakmamız yeterli bu konuda. kadınlarda giyim kuşam, erkeklerde eş değiştirme ya da metres tutma gibi eğilimler başlar. bu tip insanların genelinin geçmişine bakarsanız zaten varoştur, görmemiştir ama hep imrenmiştir, ah ulan bende de olsa demiştir. bulduğu zaman yapar ama sırıtır, olmaz.

zira sosyete olamazsın sonradan, anca sosyete doğarsan sosyete olursun. öbür türlü sosyetenin gözünde hep avam birisindir, çünkü çok istesen de onlar gibi davranamaz, bir yerde açık verirsin.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"sosyete bir insan gibi görünmeyi amaçlayan kezban" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim