isveç asıllı, progressive yapan ve iki bin onlu yıllar içerisinde "güzel" müzik yapabilen yeni nesil metal band gruplarından. iki bin on dokuz yılındaki istanbul konserine gitmediğim için pişmanım açıkçası. kim bilirdi dünyanın alt-üst olacağını.
devamını gör...
3 eylül'de zorlu'ya geliyor imiş reisler
devamını gör...
çok severek dinlediğim ve her dinlediğimde eşsiz müziği,ritmi ve sözleriyle aklımı bambaşka karışıklıklara sürükleyen,ilham veren progresif metal grubu.bugün bir röportajına denk geldim ve izlerken grubun bateristi çok güzel bir konuya değindi,tamamen katılıyorum kendisine.

günümüz müziğiyle ilgili en büyük sorunlardan biri de artık kimsenin gerçekten hiçbir şey söylememesi.insanlar şarkılarda aşk ve hiç yaşanmayan aşk hikayelerinden bahsediyor.sizi düşündürmeyecek şarkılar satmaya çalışıyorlar.çünkü bulaşıkları yıkarken veya yapacağınız işi yaparken mutlu olan birini veya aşık birini dinlemek daha kolay.biz gerçekten bir şeyler anlatmak için ve müziğimize anlam katabilmek için çalışıyoruz.insanları bir araya getirmeye,eşitsizliklerle ilgili bir şeyler anlatmaya ve bir müzisyen olarak bunun hakkında bir şeyler yapmaya çalışıyoruz.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"soen" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim