bence birlikte oldugun insani en iyi tanima yöntemlerinden biri olur.
titiz, daginik, dikkatli, sevecen, yardimsever, sabirli....hepsiyle ilgili fikri olur insanin. aheste aheste ,tadina varilmasi gereken eylemdir ; yemek iyi de kötü de olsa.
devamını gör...
yemeğe sevginizi katıp sonra birbirinize sevginizin kalmaması ve devam eden yemek yapışlarındaki biten sevgi sonucu ayrılık.
devamını gör...
yemek yapmayı seven erkek için çile, yemek yapmayı sevmeyen kadın için ödüldür.
devamını gör...
asırlar önce yapmış olduğum güzel bir eylem. hayatıma birisini almaktan vazgeçtikten sonra arada özlüyorum bir sevgiliyle yemek yapmayı.
mutfakla bağlantısı olmayan birisine görevler verdiğinizde eli ayağının karışmasını ve o kişinin de sevdiğiniz kişi olduğunu görüp yüzünüzde ufak bir tebessüm oluşturması da en güzel yanı.
devamını gör...
romantik olduğu kadar tehlikeli de olabilen eylemdir. evliliğimizin ilk günlerinde her çift gibi biz de bu romantik etkinliği gerçekleştirmek için eşimle mutfağa girdik. malzemeleri hazırlarken benim açık bırakmış olduğum mutfak dolabı kapağına eşimin kafasını saplamasıyla etkinliğimiz son buldu. filmlerdeki gibi burnumuzun ucuna un sürüp romantik bir öpücük konduracakken adamcağızın kafasını yardık, pekmezi falan hep aktı gitti yazık.
devamını gör...
hayatta yapmadığım ve yapmayacağım eylemdir.

boşuna edit: mı sevgili olduk kardeşim, yemeği yapıp bana yedirmeyecekse yemişim öyle sevgilililililililiği..
devamını gör...
arda kalan dağınıklığa da ortak olunacaksa, güzel olabileceğini düşündüğüm eylem. yok arkasını * ben toplayacaksam, kalsın. romantizm o bulaşık yığınıyla baş başa kalınca biter bende. gelecekteki sevgiliye not olarak kalsın bu da burada. evrene de umarım doğru mesaj yollamışımdır.
devamını gör...
aşk dolu aktivitelerden olabilir. iş bölümü yapılır, arka planda en sevilen playlist çalar, arada minik öpücükler kondurulur..
devamını gör...
mundar olur o yemek, yenmez.
ter damlaları, nefesler falan karışır yemeğe.
devamını gör...
yemeğe sevgi mevgi katılmaz ya yemek yapmak büyük oranda teknik bi iş. palavra bunlar. ben yapayım o yesin. öğrendim de sayılır. mutfağım pislensin istemiyorum üstelik. oğlm çok zor lan mutlak temizliği sağlayabilmek. gerçekten bak. entropi sürekli devrede.
devamını gör...
elinin hamuruyla benim mutfağıma karışmasın, tertip sahibi, laboratuvar ortamı gibi çalışan bir mutfak anlayışım vardır, o şimdi sakarlık filan da yapar, tencere tava şangırtısını hiç sevmem.

mutfakta sadece, santokumun kesme tahtasıyla yaşadığı aşkın sesi çıkar. tak tak tak diye.

ben ona bi' kahve yaparım, otursun köşede, bana laf versin.

max. görevi budur.
devamını gör...
yarıda kalanları saymazsak eğlenceli eylem.eskiden di onlar gerçi şimdikiler dışarıda mekan beğenmiyor ki kaldı evi mutfağı.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"sevgiliyle yemek yapmak" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim