bunu yıllarca yalan sandım, 2-3 günlük şekersiz çay içme denemelerinde bulundum. ama başarıya ulaşamadım. ta ki zorunda kalıp uzun bir süre şekersiz çay içene kadar. artık şekere ihtiyaç yok fazlalık. elbette öküzlük yapıp gelen çayın yanındaki şekeri '' ben kullanmıyorumda yhaaa'' flan yapıp demeçler vermemeye özen gösteriyorum, kırıcı olmadan bu durumu gerçekleştiriyorum ama şu bir gerçek, şekersiz çayın aroması var aga hemde şekerliden çok daha güzel.
(bkz: tabuları yıkmak)
devamını gör...
ben kendi açımdan kaynamış su tadı alıyorum. şeker zararlı ama çay da zehir gibi geliyor, hatta şekersiz olunca da mideyi bulandırıyor. ne fazla şekerli ne de şekersiz, orta ayar tek ya da bir buçuk şeker çayın tadını daha güzel hissettiriyor. şekersiz içebilene de helal olsun derim.
devamını gör...
yaklaşık 4 senedir şekersiz içiyorum lakin şekerlinin tadı bir başkaydı
devamını gör...
5 kere zorla bile olsa şekersiz için yavaş yavaş alışacaksınız. direkt bitirmenize gerek yok. yarısını atsanız bile kârdasınız.
devamını gör...
eskiden çayı şekerli içerdim. şekersiz çayın berbat olduğunu düşünürdüm. şimdi ise tam tersi. her şey değişir mi diyelim, yoksa öz önemli gerisi sadece gõrüntü mü diyelim. ne diyelim. çay, sen ne öğretici bir içeceksin.
devamını gör...
gerçek çay severlerin çok iyi bir şey. hişşt aramızda kalsın.
devamını gör...
bu ne ya şerbet içiyorsunuz siz baya.
devamını gör...
şekersiz çay içince çayın gerçek tadını aldığımız için daha güzel oluyor. evet, şeker atınca gerçekten şerbet içmiş gibi oluyoruz.
devamını gör...
iki sene önce fark ettiğim durumdur. önceleri milletle çok tartisirdim yasa ölümü çay şekerle içilir diye şimdi ise şekersiz meğer çok daha iyiymis derken şu anda şekersiz çayımdam yudumluyorum.
devamını gör...
4 aydır şekersiz içiyorum. hâlâ acı şu tadı alıyorum. galiba önce inanmak gerek. dur bi dk kahveyi şekerli içiyorum. onun da bir etkisi olabilir mi? hmmmmm bak şimdi aklıma geldi.
devamını gör...
katıldığım tanım.
şekeri ilk bıraktığım zamanlarda bünyem şekersiz çaya zor alıştı. hatta bir dönem "böyle çay mı içilir lan, şeker koucam ben" dedim, ama o da ne. iğrenç bir tat. hem şekerlisi hem şekersizi, ikisi de iğrenç geliyordu. bir daha çay içemeyeceğimi sandım. bir süre sonra şekersize alışınca anladım ki ben daha önce çay içmiyormuşum.
devamını gör...
şekersiz çayın tadı "çay" gibi de ondan.
devamını gör...
benim için doğru olan önerme fakat herkesin hayatına kimse karışamaz
devamını gör...
bir şans verip denediğim olay, henüz üçüncü bardakta kendimi çaya şeker atanları eleştirip hatta onlara küfür ederken buldum. nasıl şekerli içiyorlar anlamıyorum. kafeler açılır açılmaz garsona şekeri ve kaşığı alabilirsiniz demeyi iple çekiyorum şimdiden.
devamını gör...
çayı hala şekerli içenler olduğunu öğrendiğim başlıktır.
çoğu madde şeker ve tuz dahil aromayı bozar.
devamını gör...
bir şeyleri şekersiz tüketmeye başlamak çok zor ama alıştıktan sonra başka türlüsü ziyan.
devamını gör...
sen bunu eskiden bir çay bardağına 7 şeker atan bana da anlat knxjknndfs
devamını gör...
her ikisini de belirli zaman dilimlerinde denemiş, şeker bağımlısı olmayan biri olarak sormak istiyorum. çayın asıl tadı rezalet. şekersiz nasıl katlanıyorsunuz?

oldukça yanlış bir önerme.
devamını gör...
şekersiz çayın tadı inanılmaz kötü fakat alıştıktan sonra ne kadar kötü olsa da şekerli içermiyorsun.
devamını gör...
kesinlikle çayın tadını tam anlamıyla alabilmenin tek yoludur.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"şekersiz çayın tadının daha iyi olması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim